![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dwie uwagi/pytania odnośnie ostatniej (i w sumie ostatnich, bo nie zmieniło się to przy tej aktualizacji) wersji.
1. Od czasu do czasu jak otworzę Operę, pojawia się coś takiego jak na screenie - okna szybkiego wybierania przez dłuższy czas się wczytują. Odświeżanie mam wyłączone, a wcześniej tego nie było. Co może być przyczyną? ![]() 2. Druga sprawa, już częściowo nieaktualna, bo przyczynę odkryłem (powiększenie strony), pytanie czy da się z tym coś zrobić (pewnie nie). Podczas odtwarzania filmów na niektórych stronach (np. Onecie) film odtwarza się tylko w części okna do tego przeznaczonej. Najpierw nie wiedziałem, o co chodzi, potem zobaczyłem, że to przez powiększenie stron, które mam włączone na stałe. Ale nie na wszystkich stronach tak jest (np. You Tube chodzi poprawnie), więc może da się z tym coś zrobić? ![]() I jeszcze jedno - czy wam też ta nowa (i ostatnia) Opera uruchamia się tak cholernie wolno? (nawet kilkanaście - 20 sekund, poprzednie wersje w 2-3, maksymalnie z 5).
Tagi |
adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
|
|