![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
U mnie jest jeden plik uszkodzony.
Mam pytanie takie.Otoz aktualnie uzywam firefox'a 0.92 i ostatnio coraz czescie podczas otwierania stron otrzymuje komunikat "dokument nie zawiera zadnych danych" i strona sie nie otwiera. A gdy klikne ponownie to sie otworzy. Troche mnie to drazni.Ma ktos taki problem albo zna rozwiazanie? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Ja od siebie polecam MOZILLA FIREBIRD 0.7.
Zaczynałem od Mozilli, potem korzystalem z Firefox'a ale jednak z w/w najbardziej przypadł mi do gustu wspomniany Firebird. Ładny interfejs (najbardziej przejrzysty z pozostałych), chyba też najszybsza... a co najważniejsze, tworzona przez polski team Mozilli !! Klienta pocztowego też polecam z tej serii, czyli tworzony przez polski team Mozilli, a nazywa się n!Kurier Poczty 0.4. Fajny, a co naważniejsze, doskonale filtruje spam. Używałem pod Outlook'iem różnych programów wspomagających filtrowanie, ale w porównaniu do tego klienta pocztowego bez porównania. Linka do m.in. wspomnianych wydań softu: http://mozillapl.org/index.php?name=MozillaPLMirrors |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
Nie wiem czy się narażę , czy nie (większość bowiem jak widzę nie używa IE) , ale napiszę: uzywam nakładki AB na IE , ma ona wiekszość funkcji przegladarek które tu wymieniono, a których brak zarzutem wobec IE zawsze był.
Zawczasu napiszę, że używałem wszystkich przeglądarek jakie powstały - no może na bieżąco nie jestem z nowościami bo zarzuciłem to, ponieważ stwierdziłem że IE z nakładką AB w zupełności mi odpowiada. Nie piszcie tylko proszę o dziurach w IE i tym podobnych rzeczy , one są ale i w pozostałych również , więc może jawił się będę w waszych oczach jako ten co "nie wie co traci", ale ....zgodnie z założonym tematem podaję linka http://www.avantbrowser.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Da sie temu jakos zaradzic? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Domyślnie po wystąpieniu błędu połączenia przeglądarka wyświetli okno dialogowe z odpowiednią informacją. Bardziej wygodnym rozwiązaniem jest skorzystanie ze specjalnie przygotowanych dokumentów wyświetlanych po wystąpieniu błędu połączenia. Zawierają one dodatkowe informacje o błędzie i prawdopodobnej przyczynie jego wystąpienia oraz ułatwiają ponowne połączenie. Aby włączyć wyświetlanie stron błędów XUL należy zmienić preferencję: browser.xul.error_pages.enabled na ***8220;true***8221;. Uwaga: w niektórych przypadkach konieczne będzie dodanie tej preferencji. Wpisz tam gdzie wpisujesz adres about:config a potem zastosuj sie do tego co masz wyzej napisane. Narazie to testuje.Jak sie nie poprawi to wypiepsze jaszczuropodobne przegladarki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
|
|