![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
Nie wiem czy się narażę , czy nie (większość bowiem jak widzę nie używa IE) , ale napiszę: uzywam nakładki AB na IE , ma ona wiekszość funkcji przegladarek które tu wymieniono, a których brak zarzutem wobec IE zawsze był.
Zawczasu napiszę, że używałem wszystkich przeglądarek jakie powstały - no może na bieżąco nie jestem z nowościami bo zarzuciłem to, ponieważ stwierdziłem że IE z nakładką AB w zupełności mi odpowiada. Nie piszcie tylko proszę o dziurach w IE i tym podobnych rzeczy , one są ale i w pozostałych również , więc może jawił się będę w waszych oczach jako ten co "nie wie co traci", ale ....zgodnie z założonym tematem podaję linka http://www.avantbrowser.com/ |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Wiele luk w Mozilli
Wykryto wiele luk w przeglądarkach Mozilli, Firefox i kliencie pocztowym Thunderbird. Luki umożliwiają zdalne wykonywanie kodu z przywilejami użytkownika uruchamiającego program. Wśród luk znajduje się przypadek przekroczenia zakresu liczb całkowitych (integer overflow) podczas przetwarzania plików graficznych BMP. Podobnie jak ostatnia luka związana z przetwarzaniem obrazów JPEG pod systemem Windows, luka ta może zostać zdalnie wykorzystana do wykonania dowolnego kodu na podatnym systemie, poprzez odpowiednio spreparowaną stronę WWW lub e-mail. Większość ze wspomnianych luk wykryto dzięki pomysłowi płacenia użytkownikom za zgłaszanie poważnych błędów związanych z bezpieczeństwem Mozilii. Luki zostały naprawione w następujących wersjach: Mozilla 1.7.3, Firefox 1.0PR, Thunderbird 0.8. więcej info: http://www.us-cert.gov/cas/techalerts/TA04-261A.html źródło: www.benchmark.pl
![]() |
#18 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
Da sie temu jakos zaradzic? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Domyślnie po wystąpieniu błędu połączenia przeglądarka wyświetli okno dialogowe z odpowiednią informacją. Bardziej wygodnym rozwiązaniem jest skorzystanie ze specjalnie przygotowanych dokumentów wyświetlanych po wystąpieniu błędu połączenia. Zawierają one dodatkowe informacje o błędzie i prawdopodobnej przyczynie jego wystąpienia oraz ułatwiają ponowne połączenie. Aby włączyć wyświetlanie stron błędów XUL należy zmienić preferencję: browser.xul.error_pages.enabled na ***8220;true***8221;. Uwaga: w niektórych przypadkach konieczne będzie dodanie tej preferencji. Wpisz tam gdzie wpisujesz adres about:config a potem zastosuj sie do tego co masz wyzej napisane. Narazie to testuje.Jak sie nie poprawi to wypiepsze jaszczuropodobne przegladarki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale teraz pytanie: Gdzie Fire Fox przechowuje cookiesy?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
jest to plik cookies.txt z katalogu \Documents and Settings\[nazwa_profilu]\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\default.r09
![]() |
#22 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Y@nkee - Dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ukazała sie nowa wersja firefoxa oznaczona jako 0.10.1 nightly
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.o...refoxSetup.exe
![]() |
#24 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
A ma ktoś spolszczenie do [Firefox Setup 1.0PRrc.exe], bo niestety beta.firefox.pl leży
![]() Jeżeli można to prosze na gallus_anonim|@|o2.pl ![]() -edit- THX Zetoxa ![]() Ostatnio zmieniany przez gallus : 01.10.2004 o godz. 15:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... jest juz polski instalator Firefoxa 1.0 PR 0.10.1
http://pitreck.civ.pl/firefox/Firefo....0PR-pl-PL.exe
![]() |
#26 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Javowy wirus - Opera i Mozilla w zagrożeniu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
a niech strace ![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Opera
Vitam,
Posiadam Operę w wersji 7.54, ostatnio zainteresował mnie klient pocztowy w nią wbudowany i wykryłem parę błędów lub niedociągnięć, ale chce się upewnić ![]() * podczas pobierania poczty wyswietla się monit ile jest nowych wiadomości ... brakuje monitu że nie ma nowych emaili (jakos nieufny sie ostatnio zrobiłem i gdzies mi brakuje tej informacji) * czy zdarzały się Wam "znikające" emaile ![]() Klikam na np. Odebrane a tam pisze "nieprzeczytanych: 0 z 1" ale na liście nie ma żadnego emaila ... powinny byc widoczne wszystkie wiadomości a tak nie jest. ![]() * w edycji konta, zakładka Serwey w rozwijanym menu Uwierzytelnianie jest d wyboru: AUTH CRAM-MD5, APOP, AUTH LOGIN i Tekstowe - co one oznaczają. W Outlooku ich nie widziałem. Normalnie wybierałem AUtomatyczne ale jezeli chodzi o Eranet.pl do musiałem wybrac cos innego bo niedało się zalogować na konto. Ktoś się spotkał z podobnymi problemami ![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|