![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... obawiam się, że ET 3 pracuje z "jedynie słuszną" przeglądarką
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Tak tez przypuszczam jak Zetoxa prawi, nasze ff widac nie chca tak pieknie wspolpracowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
![]() |
#111 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
hmm zainstalowalem w\w wtyczke ale nie tlumaczy na polski to raz a dwa nie tlumaczy wcale tylko pokazuje sie strona astalavista ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Opera 7.60 Technical Preview 3
No i OS ASA wypuściła trzecie preview Opery 7.60. Chętnych do testowania zapraszamy: wersja dla Windowsa.
Zalecane jest instalowanie do nowego katalogu lub przynajmniej backup starej wersji przed instalacją w tym samym katalogu. Wątek na polskim forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Przeczytajcie sobie reakcje Micro$oftu na Firefoxa i jej rosnącą popularność.
http://www.idg.pl/news/72408.html Robią dobrą minę do złej gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
No ja *******e (sorki za slownictwo), ale nie moge tego czytac ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#117 |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
Przekornie tylko dodam ,że stosując Avant Browsera możemy korzystać z dobrodziejstw paneli w oknie, poza tym IE posiada naprawdę bardzo dużo ukrytych funkcji , a z ta zakładką działa i jest nader sprawną przeglądarką,
Mimo iż uzywam w tej chwili FF to daleki bym był od tego by produkt MS od czci i wiary odsądzać. Wiem, wiem kwestie bezpieczeństwa i wolna reakcja z wypuszczanie łatek. Ale pamiętajmy że Windowsa na świecie używa 90 pare % ludzi,a IE tez prawie tyle, IMO żadna firma która ma opanowany tak rynek nie bedzie wypuszczać żadnych uaktualnień póki tego nie sprawdzi nie przetestuje, bowiem nie chodzi tu o zwykłych userów systemu, ale o firmy gdzie wypuszczenie jakieś źle działającej łatki wiecej szkody niz pożytku przynieść by mogło, choc przyznać muszę że parę razy się to MS zdażyło. Póki co cieszmy się że powstają produktu takie jak FF czy Opera, ale nie łudźmy się że tak szybko wysiudają IE z rynku. Weźmy przykład z Linuksa stara się idzie mu coraz lepiej i trzymam za ten system kciuki, ale wciąż jest to margines rynku systemów, jak byśmy na to nie spojrzeli, miejmy tylko nadzieje że nie na zawsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Don Laser a pamietasz jak M$ wypuscil latke na IE sorry do IE, a za jakis czas wyszla kolejna bo tamta wcale problemu ni rozwiazywala. Ale na ta pierwsza dlugooo sie czekalo.
A teraz mnie mocno pier**li IE. M$ zacznie reagowac jak procent uzytkownikow uzywajacych alternatywnych przegladarek bedzie bliski usytkownikom IE. Wtedy przejrzy na oczy ze ta przesiadka na inne przegladarki nie jest wcale tymczasowa, tylko stala. A kazde kolejne wypowiedzi szefow koncernu z Redmond na temat wyzszosci IE nad FF, Opera sa smieszne ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro
![]() |
#119 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
bez jaj!! Mulący Firefox i Java Sun!
Skusiłem się zainstalować Mozille Firefoxa.
Gadając z jednym z naszych kolegów z forum zapytałem naturalnie o jave bo wiem, ze przeglądarki zewnętrzne muszą korzystać z jakiejś javy. Naturalnie dostałem link do kobyły Sun'a. Cholera jasna jak to się dzieje, że kiedy otworze jakąś stronkę (np. wp i jakiś poddział) gdzie jest dużo animacji/skryptów java to Mozilla mi ciągnie prawie 100% użycia procesora?! Ta sama strona przy użyciu MyIE to użycie procka wręcz znikome. Dlatego zawsze byłem zwolennikiem tzw. "Javy Microsoftu", którą ściągnąłem kiedyś dawno temu przy okazji kiedy nie mogłem wejść na czata i onet mi zaproponował ściągnięcie tejże Javy ok. 2 MB. Więc pytam czy nie ma innej Javy tylko ta po******ona na max ![]() Pamiętam jak kiedyś miałem Jave Sun'a zmulała na max i teraz też zmula. Na pewno problem ten nie występuje przy bardzo szybkich komputerach. Z moim komputerem mimo to, że rakietą nie jest to jest wszystko OK. Przetestowałem pare stron przy użyciu IE, a potem Firefoxa, który korzysta z tej powalonej Javy Sun'a i wnioski są tragiczne. Firefox fajny jest, ale jeśli ma mi tak zmulać sprzęt to nie dzięki. Kto to wymyślił, kto utrudnia tak prace, skoro można lepiej pokazał to microsoft ze swoją Javką i IE. Macie jakieś pomysły?
![]() |
#120 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak - wywal jave od microshita
![]() java suna jest bardziej kompatybilna i szybsza, wiec jesli cos Ci muli to znaczy microshitowska ci gryzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
adblock, addon, chrome, dodatek, dodatki, firefox, google, js, kmeleon, noscript, opera, opera mini, opera unite, plugin, safari, vivaldi, wtyczka, wtyczki |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|