![]() |
ja podobnie jak Patrix uzywam Outlocka Expressa i nie widze potrzeby zmiany.... niech najlepiej o tym swiadczy to, ze ostatnio czyscilem dysk przez usuniecie starych wiadomosci pocztowych bo juz razem zajmowaly ponad 250mb i bylo ich ponad 1,500, najstarsze byly jeszcze z marca 2002....... i nic sie przez ten czas nie stalo ani otlockowi ani wiadomosciom (dwa razy przenosilem po reinstalce windy)
|
@Mily_ .... dobrze, że czuwasz nad moją ortografią...fajnie, że jeszcze są tacy ludzie... dzieki :)
|
faktem jest, że the bat to obecnie jeden z najlepszych i najbardziej zaawansowanych klijentów email.
no a przy tym nie jest tak dziurawy jak kiczowaty outlook (np. samoistnie otwiera linki do obrazków zawarte w mailach, wspaniałomyślnie potwierdzając w ten sposób, że dane konto jest używane :P ) |
No to bede jak narazie jedyny ktory uzywa INCREDIMAIL ;) Uzywam bo ma te wodotryski wszystkie i mozna ciekawe emaile z niego utworzyc z glosem dzwiekami animacjami itp... ;)
|
o bosh... sorry, jezeli Cię Frog urażę, ale najchętniej powystrzelałbym wszystkich którzy mają coś wspólnego z IM :P
No po prostu można bzika dostać jak się otrzyma taki _kolorowy_ mail ze _skaczacymi_ literkami... nie mówiąc o tym ile toto zajmuje... [eg. znajoma rozsyłała info o zaliczeniach.. tekstu w sumie na 3KB (z nagłówkami) a jej mail zajmował ... 150KB...] |
Cytat:
ps: Chyba jest nawet przyklejony topic o tej tematyce. |
Używałem The Bat, oraz Opery. Nie miałem z nimi kłopotów...
|
zarówno w przypadku FF tak i na stronce mooxa dostępne są wersje TB zoptymalizowane pod poszczególne procki. Fajnie :). Jednak klikając sobie i zasysając FF dotarłem do tego, że były wersje odpowiednie dla konkretnego języka [tudzież polskiego]. Wiem, że Zetoxa polacał instalować wersj angielską a potem odpowiednie spolszczenie. Okey. A jak się sprawa trzyma Thunderbirda ? Nie ukrywam, że w sumie angielska wersja mi nie przeszkadza, aczkolwiek polska by była mile widziana. CZy zatem jest jakieś spolszczenie Thunderbirda ?
|
Ilość załączników: 1
proszę bardzo, oto spolszczenie TB :cool:
|
Zetoxa..no po prostu rewelacja :)
|
Więc nietoperzowiec wpadł i mówi że Debacik fajny jest :)
|
the bacik naprawdę jest fajny... ciężko mi porównywać, ale jest naprawdę fajny
|
Miałem (i mam) zainstalowanego TBirda i jest OK, duży plus to obsługa grup dyskusyjnych i RSS. Trudna jest tylko trochę konfiguracja - trzeba go oduczyć wysyłania wiadomości z jednego konta (jak ma się kilka), ale jednak pozostanę przy Bacie :)
Natomiast jeśli TBird poprawi kilka rzeczy, to nie wykluczam zmiany klienta. Bardzo mi się podoba "estetyka" Tbirda. |
Cytat:
Skad konkretnie mozna sciagnac te zoptymalizowane wersje? Bylem na tej stronce mooxa ale nie moge dojsc :| |
http://www.moox.ws/tech/mozilla/
na dole stronki masz do wyboru FF lub TB |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |