![]() |
Cytat:
masz zielone :spoko: |
Cytat:
|
lepiej wziasc AM2 od 939
a juz wogole najlepiej to poczekac na conroe :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja na s939 poczekam jak zrobia/wypuszcza cos naprawde rewolucyjnego ...
czesciej teraz zmieniam grafe niz mobo ... a plyte to pewnie zmienie po ostatnim procku na ta podstawke X2 5000+ ... :spoko: |
te testy faktycznie bez rewelacji. nawet oszczednosc energii nie jest tak duza jak mi sie wydawalo (gdzie indziej wyczytalem), choc jest znaczaca (ponad 20W mniej w idlu).
Tym niemniej "With AM2 AMD goes back to the socket A days, which is a good thing." (cytat z linka ktory podales). Z tego co zrozumialem AMD planuje utrzymac ta podstawke dluzej niz s939, a to dobrze wrozy w razie ewentualnej rozbudowy kompa. nie dziwie sie ze musieli zamienic s939. DDR starzeje sie coraz bardziej i jest coraz drozsza w stosunku do DDR2 (a do tego nikt chyba nie chce kupowac przestarzalych rzeczy nawet jesli dobrze sobie radza) Mysle ze w takiej sytuacji wybor zalezy od roznicy cen. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pioneer lepszy od nowego benq'a ... ostatni do kupienia godny polecenia jest niedostepny (Bq1640) |
PIONEER DVR-111D - 16x DVDRW DL, OEM, bia***322;y 165 z***322;
PIONEER DVR-111DBK - 16x DVDRW DL, OEM, czarny 175 z***322; PIONEER DVR-111 - 16x DVDRW DL, OEM, bia***322;y 179 z***322; PIONEER DVR-111DSV - 16x DVDRW DL, OEM, srebrny 179 z***322; PIONEER DVR-111BK - 16x DVDRW DL, OEM, czarny 180 ceny w aresta i literki dvr-111xxx |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
caly artykul http://www.madshrimps.be/?action=get...62&articID=454 |
pisząc "kupiłem" mam na myśli zestaw do kupienia, który uważam za ostateczny wybór
co do AM2 to jest trochę drogie i do wyboru mam 3 płyty z czego najtańsza to wydatek 295pln a procki są także droższe więc i cały zestaw dla kumpla miał być za 2,5k a jest za 2,6k i znając życie tak zmieniając konfig cena jeszcze by podskoczyła, a i tak 2,6k to już sporo P.S. wiem, że trafiają się "zboczeńcy" kupujący karty grafiki za tyle co ja cały komputer ;) @AleX ale pionka 111d nie ma kolorze czarnym, czarne są ale z kosmiczną ilością literek |
icemac@ rob jak chcesz ... twoja/jego kasa
nie mam neca 4551 ... ale mam bq1650 i nf4 na A8N-E i A8N-SLI Premium na tym benq'u juz nic nie nagrywam bo tak potrafi skopac wypalona plyte dvd-r ritek'a ze ... stracilem poprostu zaufanie a chlodzenie na nf4 asusa poczawszy od modelu A8N-E do A8N-Sli daje tak do wiwatu ze wyrobic nie mozna wiec cie ostrzegam ... wymana na najtansze pasywne zalmana ktore ledwo wyrabia to koszt 15,- nie namawiam cie na plyte A8N-SLI Premium za <500,- gdzie chlodzenie NB jest pasywne tylko na tania plyte nf4 A8N-VM gdzie nie ma wiatraka ludzie cuda robia by sie pozbyc halasu jaki on wydobywa ... wiec jesli stoisz przed wyborem zakupu ... pomysl trzy razy :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:57. |