![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kupiłem sobie AutoMapę. Normalnie legalnie. Pewnie część Was zaśmieje się
![]() ![]() Dostałem paczkę kurierem, już na drugi dzień. W paczce było pudełko z programem (płyta, licencja, instrukcja), faktura oraz... płyta DVD+R Verbatim. Owinięta wraz z pudełkiem z AM folią bąbelkową. Bez koperty, pudełka, lekko porysowaną. Nie trzeba było mieć wizji Master Yody, aby domyślić się,że DVD+R zawierał wersję 6.10b, natomiast pudełko zawierało starą wersję 6.8.. Sam nie wiem, jak to traktować. Oczywiście oprócz humoru. Wiadomo,że program ten ma 12 miesięcy aktualizacji. Należy ją zassać ze strony producenta AM. Firma sprzedająca mi produkt, była więc "miła" i oszczędziła mi zasysania aktualizacji. Jednak z oferty rozumiałem,że sprzedaje najnowszą wersję 6.10b, na płycie DVD tłoczonej ! Napisane było w Ceneo : "AutoMapa Europa 6.10 BOX (Polska XL + Europa) - PEŁNA LICENCJA TYPU BOX!! BŁYSKAWICZNA wysyłka KURIEREM!! Ubezpieczona paczka tylko 15zł! " Inną sprawą jest fakt,że po instalacji i wpisaniu numeru licencji, AM uruchomiła się i powiedziała,ze "nie jest zarejestrowana". ![]() W sumie "korsarskie" ("kaperskie" jak wolę) wersje instalują się bez takich problemów. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czy sprzedaż nasion marihuany jest w Polsce legalna? | kraluk | Off topic | 14 | 10.09.2014 15:11 |
Automapa Polski DX | Yetixxl | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 11 | 12.01.2006 23:54 |
Legalna muza z sieci ?!?! | michal_zb | Off topic | 3 | 19.05.2004 20:51 |
RIAA legalna??? | kraluk | Off topic | 3 | 31.12.2003 19:35 |
Legalna inwigilacja ???? | dinozaurek | Off topic | 2 | 10.12.2003 21:25 |