![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Porazka, graficznie kiszka i strasznie sie to uzytkuje. A instalacja na hdd w wirtualnej maszynie to koszmar
![]() Ubuntu mini nie pozwolil zainstalowac mi subversion a to jest mi potrzebne. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ubuntu nie jest żadną dystrybucją, tylko gadżetem reklamowym Canonical.
No taki sposób na niedrogą reklamę. Jak znajdziesz sobie mini-dystrybucję, to będziesz się potem pitolił z jej nieznaną logiką. Są takie, ale nie będę ich polecał, bo imo bez sensu, szczególnie dla gcc. Weź Slackware, Debiana lub PLD, zainstaluj wersje dla developerów - dostosuj, powywalaj zbędne rzeczy, to nie windows, nie będzie utraty jakości po czyszczeniu. Prawdopodobnie na slacku osiągniesz min. objętości, bo Debian poinstaluje swoje cuda. Debian ogólnie nie jest zbyt dobry do manipulacji poza menedżerem pakietów, ale jeśli nie masz zamiaru grzebać ręcznie, to jest OK. Gentoo jest stworzony do takich manipulacji, ale ja go nie używałem, to nie wiem. Opinie ma dobre, spróbuj. Ostatnio zmieniany przez pali : 21.02.2010 o godz. 11:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Puppy Linux - kolega używa od roku na jakimś starym komputerze i wszystko działa jak należy.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
??? eMule ??? | siwy_mw | Off topic | 92 | 09.09.2004 21:38 |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 08:31 |