![]() |
wejdź na 192.168.2.1 i w bocznym prawym menu, tam gdzie masz Wireless wybierasz Channel and SSID. Następnie będzie tam taka funkcje jak Broadcast SSID tam wybierasz na OFF, a następnie Apply Changes :P
|
DZięki:)
Udało się ;) Ella |
Cytat:
|
nie działa 802.11n
Witam,
szukam na forach rozwiązania problemu: Mam Belkin N1 już od kilku miesięcy. Chciałbym używać go na 802.11n, ale osiągam jedynie ok. 2,5 MB/s. Brak poprawnie działającej nki widać również gdy w laptopie klikam właściwości i widzi typ radia 802.11g. Czy ktoś podowie jak rozwiązać ten problem. Dodam iż korzystam z Visty i karty Intel link 5100 z obsługą nki. |
Ilość załączników: 1
szukam i nie mogę znaleźć... potrzebuję taki programik jak ze screena Załącznik 54356 ma ktoś... a może wie gdzie :D
|
Cytat:
:D |
ale tam przekierowuje tylko na strony belkina
|
Najwyraźniej nie ma.
Możesz ich opierniczyć tutaj: http://en-us-support.belkin.com/app/...pport/a_id/463 |
Cytat:
Poszperałem trochę po necie, ani widu, ani słychu. Trafiłem na test tego routera, oprogramowanie które szukasz instalowali z dołączonej do zestawu płyty. |
Jakis badziew widac kupiles:>
|
Cytat:
Interesuje mnie właściwie to jak przypisac nazwę komputera by modem w oknie LCD rozpoznawał go po "Imieniu" a nie końcówce z adresu IP. Myślałem że może ten program cos takiego oferuje... Pisałem też do BD ale się nie odezwał :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:45. |