![]() |
dzia***322;a wam HT??
|
Cytat:
|
czy jest jakiś tracker w stylu demonoid? tzn. dużo trudnych do znalezienia gdzie indziej aplikacji, tutoriali, ebooków itp.? btmon jednak nie daje rady...
|
mo***380;e ktos sie zamieni zaproszeniami ja chce na dvdseed.org za to dam na polishbytes :fiu: wiem ***380;e nie ta klasa ale...
no co zamienianie jest fajne :spoko: |
Cytat:
nie bedzie juz zaproszen i zrobia przesiew i jak to napisali odrzuca pijawki i tych co nie seeduja itd... moge Ci dac zaproszenie w sumie mam 4... daj maila na PW... |
Cytat:
|
A kto pocz***281;stuje zaproszonkiem na HT :D
|
Cytat:
@pablocoo i suchyjastrzab aktywowali konta z moich zaproszen... Ty nie nie wiem dlaczego moze mi zlego maila napisales... |
No patrz a do mnie nic nie dosz***322;o :(
|
Dla zainteresowanych zaproszeniem na trackera z muzyk***261; w Lossless oferuj***281; zapa na Pedro's BTmusic. Wymagam dobrego ratio na jakim***347; innym trackerze (link?)
Poszukuj***281; zapa na bitme.org. |
Metallicat jesli moge cie prosic o zaproszenie na Pedro's BTmusic
Tu masz ratio z polishbytes http://img86.imageshack.us/img86/7880/screenqo8.th.jpg moj mail p.c@akcja.pl Ja niestety nie posiadam zaproszenia na bitme.org.ale jesli takowe bede mial okazje zdobyc bede pamietal aby tobie je wyslac |
Posz***322;o. Dbaj o to konto. To naprawd***281; dobry tracker.
|
Wielkie Dzieki, będę dbał o to konto
Reputka poszła :) P.S. jak możesz aktywuje konto w czasie krótszym niz 24 godziny bo jest stracę :( :spoko: |
Oczywi***347;cie.
Zrobione. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:07. |