![]() |
Podaj maila na PW ;)
|
Posiada Ktoś może zaproszenie na PT? :)
|
Cytat:
|
Macie może jakieś dobre źródło Audiobooków? Na PS jest kupa, a po btgigs ciężko mi znaleźć [emoji17]
|
Tak tylko mówię [emoji846] jak ktoś nie używa vpn i jest chętny to nie ma problemu [emoji846]
|
Cytat:
|
Jak by Ktoś godzien zaufania :czytaj: potrzebował by zaproszenie na PolishSource, to proszę wiadomość na priv. :>
|
Burżuj :P
|
Cytat:
|
Cytat:
tomato z tym samym klientem. Zastanawia mnie dlaczego cała scheda po TG poszła do PT. Inni nie chcieli? Wiele na tym stracili. |
Cytat:
|
Jakby ktoś chciał to na polishsource są teraz darmowe zaproszenia. Mogę wysłać tylko proszę o maila na PW.
Wygląd taki z przed dekady, ale przez to ma swój klimat. Skrócone zasady też wyślę. Ogólnie nie wchodzimy z VPN'a na stronę i musim wysłać 10GB w ciągu miesiąca. Nie ma ratio tylko trzeba seedowac pobrane pozycje 48h w ciagu 14 dni |
Cytat:
|
utorrenta używałem do wersji 2.2.1 (ostatnia prawilna), potem zaczęły się jakieś pierdoły, reklamy i inne badziewia. Teraz siedze na qbittorrent i jest w porządku. Nie mogę się tylko doczekać przeprowadzki i światłowodu - wtedy dopiero zacznie się grzanie łącza :>
|
Cytat:
Tylko Transmission wbudowany w NAS :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |