![]() |
Cytat:
początkowo z seedami (za NAT) łączą się konkretni leecherzy (zew), gdy ci zbiorą jakiś kawałek całości zaczynają jego seedowanie (musisz miec cos aby wysłać) - a ze są zewnętrzni mogą podłączyć się do tych leecherów za natem którzy do seeda nie mogą się podpiąć ze względu na obustronny NAT. o to mi chodziło, i jedynie to odnosi się do animacji, do niczego innego (chociaż sytuacja jest rzeczywista), oraz tego zdania: Cytat:
|
Cytat:
za[natowcy] widza tylko wszystkich z IP[zewnętrznym] ewe.tych z otwartymi portami za[natowycy] nie widza się nawzajem |
Cytat:
kiedy ktoś zewnętrzny pobrał parta zaczyna wysyłać do innych natowców?? chyba o to chodzi |
bardzo fajnie pokazane, ale przeciez shelle z gigowymi laczami maja priorytet przed innymi. wiec tym samym staja sie seedami szybciej od innych.
tutaj jest pokazane ze wszyscy leech robia sie w rownym czasie seedami. nie wszystko jest takim na jakie wyglada :P // z drugiej strony zastanawia mnie czemu dane nie sa wysylane do wszystkich leecherow od samego poczatku :hmm: |
Jak działa protokół BitTorrent.
http://mg8.org/processing/bt.html |
można to zrobić jeszcze inaczej zapodajesz pozycje .. nawe[new] jeśli jest w paczkach *.rar zapodajesz np. 3 pliki
i tylko te i później oddajesz najlepiej pociągnąć coś z końca ... jeśli jest to Video_TS zapodajesz drobnice ..grube odkładasz ... |
A masz tam taką fajną funkcję - sortowanie po ilości pobierających...
|
Dopadłem fajny tytuł free, ale chętnych na to zbyt wielu nie będzie. Trzej muszkieterowie, musical, produkcja ZSRR :)
|
pociągnij coś na free z dużym wzięciem... najlepiej by jeszcze miało mało seedów
|
raz na miesiac dostajesz slota free (zaleznie od rangi nawet kilka) - poczekaj i nie ssij na raz
zassij popularna pozycje free i poczekaj az troche podbijesz ratio jak nie wiesz co, tomoge na pw cos tam podpowiedziec |
Cytat:
|
mają się wziąc za tych co mają ratio ponizej 0,69
|
Ja mam kłopoty z ratio na DVDSeed. Zasysam mało chodliwe tytuły i niestety ratio cienkie :(
Boję się banana :( |
Cytat:
Ale ja nie dam rady... ja;) |
witam
potrzebuje zaproszenia na bitme.org moge wymienic na inne zaproszenie :) czekam na kontakt J |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:10. |