![]() |
Wyjaśnijcie i coś. czym się różni uTorrent od BitTorrenta?? bo ja używam tego pierwszego i z tego co wiem to trzeb szukać linków na stronach i otwierać je w uTorrencie. To trochę uciążliwe zwłaszcza, że ciężko mi znaleźć prawdziwe pliki a nie fake. Może robię coś źle bo wszyscy chwalą a mnie to si,ę nie bardzo podoba.
|
Chyba OVH wzięło się za shelle, sam takiego nie posiadam, ale na PT wszystkie wstawki mają po 1,2 seedy i to od paru godzin. Po paru krótkich testach, stwierdziłem, że prędkości są gorsze niż na emule :D halo halo, seed maniacy, gdzie jesteście? ||
|
Mysle ze jest to wina tego ze google desktop indeksuje pliki, poszukaj w opcjach moze mozna wykluczyć konkretne katalogi z indeksowania lub je wylacz calkowicie
|
Witam!
Od jakiegoś czasu w utorrencie wyskakuje mi błąd typu: Cytat:
Czy teraz zawsze będę musiał wyłączać google desktop? A może coś z ustawieniami? Korzystam od lat z utorrenta i ciągle mam wersję 1.8. Z racji, że aż tak często nie korzystam z tego programu do torrentów nie wdrażałem się w ich temat. Może jest jakaś nowsze wersja albo lepszy program tego typu? pozdr |
Cytat:
Rzuc jakims linkiem na prv i zobaczymy co nabroiles ze cie caly normalny swiat zablokowal. |
Moze jestes na czarnej liscie;) i peerguardian cie blokuje albo inne swinstwo;)
|
a ja mam problem z uTorrentem - tak gdzieś od początku tygodnia - nie moze połączyć mi sie z żadnym trackerem wywala mi "połaczenie zakończone przez peera" :hmm:
najlepsze w tym jest to że na prywatnych trackerach działa dobrze, a na darmowych nie :hmm: |
Witam
Mam jedno zaproszenie na HT, jakby ktoś chciał niech da znać. tylko ktoś w temacie żebym ja też konta nie stracił. |
http://openbittorrent.com/
Cytat:
|
mam 2 zapy na pb.
|
Miałem konto na pt ale mnie wydupili bo pobrałem plik i mi dostawca neta zdupił (~18h) po naprawie neta konta już nie miałem (pewnie HnR hahah).
Pryszczate gnoje jakość sobie chcą wyrobić tylko nie mają z czego... ;] 20gb w miesiąc przy moim 256 up nie da rady... ;] |
tak nadal chciałbym otrzymać zapka, 20 gb da radę zrobić w kilka dni jeśli będzie tylko coś wartego uwagi
psostatnio jak miałem tam konto (rok temu) ratio było coś koło 3 i 280 GB up |
Cytat:
|
:)
a podzielicie się z potrzebującym?? |
ja mam 2 na btgigs
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:19. |