![]() |
Po formacie już dawno problem by zniknął:>
Ale walcz,walcz:haha: |
hehe coraz bardziej do formatu się przekonuje a ile może trwać format tam gdzie mam windowsa a na dysku jest 80gb to ile to potrwa ??
|
Cytat:
Tylko przed formatem koniecznie zgrać ważne dane na inną partycję:taktak: Potem będzie pięknie:spoko: |
bo nie robiłem formatu dysku na którym mam winde dlatego wole zapytać czy jak mam zdjęcia w moich dokumentach to muze i inne to one tez polecą ??
jeszcze mam proźbę mógłby mi ktoś to jaśniej napisać Wejdz do kosoli odzyskiwania, przejdź do katalogu config czyli: cd system32\config [Enter] ren software software.old [Enter] ren system system.old [Enter] Teraz skopiuj plik software z Windows\Reapir do System32\config Copy C:\Windows\Repair\software C:\Windows\System32\config\ To samo z plikiem syetm Wyjdz z konsoli i wejdz do systemu. Zobacz czy działa. W razie draki zawsze możesz pliki system.old i software.old przywrócic na stare miejsce - czyli do stanu pierwotnego. bo to podobno mi pomoże ale nie zabardzo rozumiem ;/ |
Witam mam taki problem ,zainstalowałem grę i gdy ją włączam to mi wyskakuje raport o błędach i wnim jest błąd exe co mam zrobić aby to naprawić?
|
ta gra to zapewne "kopia zapasowa" ? :P
|
To narmalnie zainstalowana gra.
|
jak to shift, to dx+poprawki do windy +patch
|
To FIFA 10.
|
ja się pytam czy pirat.
|
Pirat.
|
Cytat:
Gra jest najwyraźniej skopana. I oficjalnie opierdzielam Cię za to. |
Ale czemu innemu koledze działa?
|
:gerda:
bo schodzimy na tematy "zakazane" na fotumie i pytania "tata a u Marcina ..." "u kolegi działa, co robic ..." "a dlaczego ..." || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |