![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() |
blokada pulpitu XP
Szukam programu blokujacego dostep do pulpitu bez podania hasła. (cos w stylu System Lock ale działającego pod windows XP)
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blokada pulpitu? chodzi ci o zablokownaie mozliwosci dodawania/usuwania ikon, zmiany tapety itp? masz winde w wersji pro? to wpisz w uruchom gpedit.msc - troche poszukasz ale mozna zablokowac praktycznie wszystko
uwazaj zeby nie przesadzic - tym programem mozna uszkodzic nieodwracalnie system czy moze chodzi ci o zablokowanie dostepu do kompa bez wylogowywania sie z niego? wlacz logowanie klasyczne i opcja blokady bedzie dostepna po wcisnieci ctrl+alt+del wcisniecie enter blokuje kompa, wymagane haslo biezacego uzytkownika zeby odblokowac |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trochę sprecyzuj pytanie.
zazwyczaj blokuję dostęp do kompa używając kombinacji klawiszy WIN+L (win to ten klawisz obok alt'a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2005
![]() |
chodzi o takie zablokowanie komputera żeby po włączeniu uruchomiły się wszystkie programy ale nie mozna było nic zrobić bez podania hasła
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
wiec sposob moj (alt+ctrl+del i enter) albo woitasa (win+L)
usykujesz w ten sposob to samo - czyli zablokowanie komputera zalogowac ponownie moze sie tyko i wylacznie osoba ktora zablokowala lub administrator |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
mam pytanie mam wlaczonego bitcometa dam win+l będzie dalej sciagał?
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
tak
zaden program sie nie wylaczy! oczywscie w ustawieniach zasilania ustaw wylaczanie twardych dysko na NIGDY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.08.2008
![]() |
Hmm ja mam nieco inny problem: w***322;***261;czam komputer wyskakuje strona powitalna no i ona dosy***263; d***322;ugo nie znika. To jedno a nast***281;pne to to, ***380;e nie moge w***322;***261;czy***263; ***380;adnej ikony na pulpicie ale np. pasek start i wszystko co jest na pasku w***322;***261;cza si***281; bez problemu;/. A i jeszcze jedno nie chce w***322;***261;czy***263; mi sie w ***380;adne spos***243;b "m***243;j komputer". Kto by***322; by mi w stanie pom***243;c lub wypowiedzie***263; si***281; na tenm temat to prosz***281; o kontakt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|