![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.05.2004
![]() |
odkopujac temat dinozaura, powiem ze ja z problemem maksymalnej liczby połączen 10 przy XP Prof. borykam sie od wielu miesiecy, nie pomaga ani najnowszy XP Anti Spy ani ten program "EvID4226Patch.exe" gdyby ktoś znał inny sposób bardzo bym był wdzięczny za pomoc....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie strasz ludzi...
Działa, właśnie sprawdziłem na moim XP Pro z załączonym Auto Update, ![]() Nie borykaj się miesiącami tylko zrób formata w 2 godzinki.
![]() |
#19 |
Bywalec
![]() |
słuchaj, ja nie strasze ja ten problem mam od wielu miesiecy i jest on dla mnie irytujacy i to bardzo! Jestem w stanie nawet zapłacic zeby tylko ktoś mi pomógł
Oczywiście, że jak włączysz XPAnti-Spy na pojedyńczym komputerze i dasz ustaw limit na 50 czy 50000 to ci program to zrobi i jeszcze powie grzecznie ze wszystko OK. Ale to jest przekłamanie bo ja faktycznie mam 12 komputerów i tylko 10 kompów moze korzystac z zasobów serwera (na którym jest XP Prof.) bo przy próbie połączenia 11-go kompa wywala sie komunikat "istnieje już maksymalna akceptowalna liczba połączeń" i nie ruszy tego XPAnti-Spy, mimo ze pokazuje ze ustawił 50 czy więcej połaczen. Takze ja mowie o stanie faktycznym a nie testowaniu na jednym komputerze bez mozliwosci sprawdzenia czy faktycznie działa.... Nie sugeruj sie tym co mówi program dopłóki nie bedziesz miał możliwości przetestowania czy działa.... Ostatnio zmieniany przez marlowe27 : 23.01.2010 o godz. 11:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Ja was nie rozumiem wgrajcie sobie SP3 tam juz zniesli ta blokade polaczen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Bywalec
![]() |
@Bródka
ja mam na wszystkich kompach SP3, takze on nie rozwiazuje problemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Technik Informatyk
![]() |
A po mi sie pokiełbasiło z vista i Service Pack 2 tam zniesli ta blokade
marlowe77 a czy ty czasami nie mylisz pol polaczen z polaczeniami do serwera bo XP Professional nie moze laczyc sie wiecej niz 10 serwerami bo licencja tego zabrania jedyne wyjscie to system serwerowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Bywalec
![]() |
WIEM, ze licencja na to nie pozwala, od poczatku to wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Technik Informatyk
![]() |
No ale ty mylisz pol polaczenia:
![]() Z polaczeniami z serwerem: ![]() Tego drugiego z tego co wiem nie da sie obejsc chyba ze uzycie innego programu do laczenia z serwerami, ale nie siedze tak mocno w temacie i moze komus sie udalo /jeszcze czego ![]() Natomiast pol polaczenia sa uzywane np do pobierania z sieci P2P, zostaly one zablokowane z powodu wirusa ktory wykorzystywał te pol polaczenia Ostatnio zmieniany przez Jarson : 23.01.2010 o godz. 13:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Bywalec
![]() |
chodzi mi oczywiscie o te połaczenia z serwerem i ich maksymalna liczbę-barierę 10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|