Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.02.2006, 23:22   #16
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,763
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwy_mw
u Was tez tak to wyglada ?
Też cie to drażni ?
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.01.2010, 18:41   #17
marlowe27
Bywalec
 
Data rejestracji: 25.05.2004
Posty: 32
marlowe27 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
odkopujac temat dinozaura, powiem ze ja z problemem maksymalnej liczby połączen 10 przy XP Prof. borykam sie od wielu miesiecy, nie pomaga ani najnowszy XP Anti Spy ani ten program "EvID4226Patch.exe" gdyby ktoś znał inny sposób bardzo bym był wdzięczny za pomoc....
marlowe27 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.01.2010, 19:29   #18
Patrix
Pingwin specjalista.
 
Avatar użytkownika Patrix
 
Data rejestracji: 22.06.2002
Lokalizacja: Central Park
Posty: 15,064
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Nie strasz ludzi...
Działa, właśnie sprawdziłem na moim XP Pro z załączonym Auto Update,



Nie borykaj się miesiącami tylko zrób formata w 2 godzinki.
__________________
amiga500site
Patrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2010, 11:12   #19
marlowe27
Bywalec
 
Data rejestracji: 25.05.2004
Posty: 32
marlowe27 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
słuchaj, ja nie strasze ja ten problem mam od wielu miesiecy i jest on dla mnie irytujacy i to bardzo! Jestem w stanie nawet zapłacic zeby tylko ktoś mi pomógł

Oczywiście, że jak włączysz XPAnti-Spy na pojedyńczym komputerze i dasz ustaw limit na 50 czy 50000 to ci program to zrobi i jeszcze powie grzecznie ze wszystko OK. Ale to jest przekłamanie bo ja faktycznie mam 12 komputerów i tylko 10 kompów moze korzystac z zasobów serwera (na którym jest XP Prof.) bo przy próbie połączenia 11-go kompa wywala sie komunikat "istnieje już maksymalna akceptowalna liczba połączeń" i nie ruszy tego XPAnti-Spy, mimo ze pokazuje ze ustawił 50 czy więcej połaczen. Takze ja mowie o stanie faktycznym a nie testowaniu na jednym komputerze bez mozliwosci sprawdzenia czy faktycznie działa.... Nie sugeruj sie tym co mówi program dopłóki nie bedziesz miał możliwości przetestowania czy działa....

Ostatnio zmieniany przez marlowe27 : 23.01.2010 o godz. 11:15
marlowe27 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2010, 12:30   #20
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja was nie rozumiem wgrajcie sobie SP3 tam juz zniesli ta blokade polaczen
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2010, 13:02   #21
marlowe27
Bywalec
 
Data rejestracji: 25.05.2004
Posty: 32
marlowe27 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Bródka
ja mam na wszystkich kompach SP3, takze on nie rozwiazuje problemu
marlowe27 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2010, 13:15   #22
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A po mi sie pokiełbasiło z vista i Service Pack 2 tam zniesli ta blokade

marlowe77 a czy ty czasami nie mylisz pol polaczen z polaczeniami do serwera bo XP Professional nie moze laczyc sie wiecej niz 10 serwerami bo licencja tego zabrania jedyne wyjscie to system serwerowy
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2010, 13:21   #23
marlowe27
Bywalec
 
Data rejestracji: 25.05.2004
Posty: 32
marlowe27 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
WIEM, ze licencja na to nie pozwala, od poczatku to wiem i szukam rozwiazania...
marlowe27 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2010, 13:30   #24
Bródka
Technik Informatyk
 
Avatar użytkownika Bródka
 
Data rejestracji: 22.01.2005
Lokalizacja: Katowice
Posty: 2,369
Bródka niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No ale ty mylisz pol polaczenia:



Z polaczeniami z serwerem:



Tego drugiego z tego co wiem nie da sie obejsc chyba ze uzycie innego programu do laczenia z serwerami, ale nie siedze tak mocno w temacie i moze komus sie udalo /jeszcze czego /
Natomiast pol polaczenia sa uzywane np do pobierania z sieci P2P, zostaly one zablokowane z powodu wirusa ktory wykorzystywał te pol polaczenia
__________________
Optiarc AD-7703S v1.03

Mój Mondek - PolskaJazda.pl

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 23.01.2010 o godz. 13:46
Bródka jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2010, 13:58   #25
marlowe27
Bywalec
 
Data rejestracji: 25.05.2004
Posty: 32
marlowe27 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
chodzi mi oczywiscie o te połaczenia z serwerem i ich maksymalna liczbę-barierę 10.
marlowe27 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.