![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zawirusowany XP, brak bibliotek?
Witajcie. Dziecko złapało na lapciu wirusy, malwary itp. Avast nie dał sobie rady. Podpiąłem dysk do swojego kompa i potraktowałem nortonem. System wstał, ale po wciśnięciu ikony jakiegokolwiek programu pyta "czym otworzyć".
Czegoś mu brakuje. Jakieś sugestie?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
Napraw Rejestr
![]() //Łap gotowca: http://www.dougknox.com/xp/fileassoc/xp_exe_fix.zip ![]() //Lub ręcznie ![]() http://www.man.lodz.pl/LISTY/WINNT/2007/10/0056.html
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez szczuru : 12.04.2010 o godz. 17:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki. Zjem obiad i zobaczę
![]() Niestety nadal d... Nie otwiera się menu start i nie działa pasek. W trybie awaryjnym coś usiłuje działać. Skróty na pulpicie do folderów działają, do programów nie. Przy próbie zrobienia nowego skrótu, melduje rundll32.exe nie można odnaleźć aplikacji.
![]() Ostatnio zmieniany przez superrrmario : 12.04.2010 o godz. 19:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym zalozyl nowe konto pod awaryjnym z prawami admina i potem sie zalogowal na nie.
Posprawdzal pod tym nowym kontem Przynajmniej sie upewnisz czy poszly bazowe biblioteki, czy byc moze te zwiazane z danym userem.
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A naprawianie systemu instalatorem, na pierwszym ekranie "R"?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Przydatne artykuły, rozwiązania Tips & tricks > Win 2000/XP/2003 | Eliasz | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 14 | 28.09.2008 23:44 |
Windows XP SP2 również dla piratów! | kraluk | Off topic | 6 | 10.08.2004 17:13 |
Ruszył Windows XP SP2 Technical Preview Program | kraluk | Off topic | 3 | 21.03.2004 11:26 |
Przetaktowanie Athlona 1700 XP 0.13 na plycie bez O/C. | ZiP | Off topic | 0 | 27.01.2003 20:31 |