Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.01.2009, 14:46   #1
Grześiu748
Spamerzyna
 
Avatar użytkownika Grześiu748
 
Data rejestracji: 24.09.2006
Posty: 1,380
Grześiu748 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
BSOD w Call of Duty World at War.

Witam. Mam problem. Podczas gry w w/w grę dostaję czasami BSOD. W dzienniku zdarzeń mam taki błąd:

Kod:
Typ zdarzenia:	Informacje
Źródło zdarzenia:	Save Dump
Kategoria zdarzenia:	Brak
Identyfikator zdarzenia:	1001
Data:		2009-01-23
Godzina:		14:08:16
Użytkownik:		Brak
Komputer:	USER-7641179495
Opis:
Nastąpił ponowny rozruch komputera po operacji wykrywania błędów. Wyniki tej operacji były następujące: 0x10000050 (0xe16bb304, 0x00000000, 0xbf8b525f, 0x00000001). Zrzut zapisano w: C:\WINDOWS\Minidump\Mini012309-02.dmp.

Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej.
i jeszcze jeden

Kod:
Typ zdarzenia:	Informacje
Źródło zdarzenia:	Save Dump
Kategoria zdarzenia:	Brak
Identyfikator zdarzenia:	1001
Data:		2009-01-23
Godzina:		13:54:03
Użytkownik:		Brak
Komputer:	USER-7641179495
Opis:
Nastąpił ponowny rozruch komputera po operacji wykrywania błędów. Wyniki tej operacji były następujące: 0x10000050 (0xe2d8c304, 0x00000000, 0xbf8b525f, 0x00000001). Zrzut zapisano w: C:\WINDOWS\Minidump\Mini012309-01.dmp.

Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej.
Mój konfig:

Asus P5GPL-X
Grafika Asus EAH3450
Ram 1GB Goodram
CPU: Celeron D336


Gra oczywiście oryginalna.
Grześiu748 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.01.2009, 18:01   #2
polakT
inżynier systemowy
 
Avatar użytkownika polakT
 
Data rejestracji: 07.07.2004
Lokalizacja: Białystok
Posty: 2,209
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
http://msdn.microsoft.com/en-gb/library/ms793437.aspx
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2009, 19:37   #3
Grześiu748
Spamerzyna
 
Avatar użytkownika Grześiu748
 
Data rejestracji: 24.09.2006
Posty: 1,380
Grześiu748 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zauważ, że w linku którym podałeś jest błąd 0x00000050 a ja mam 0x10000050
Grześiu748 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2009, 19:50   #4
Reetou
Zarejestrowany
 
Data rejestracji: 18.05.2004
Posty: 9,590
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ściągnij i zainstaluj TO.

Sprawdzisz po wczytaniu minidumpa.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.01.2009, 02:44   #5
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Lokalizacja: Jaworzno
Posty: 10,529
M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
...kup konsole :-P!
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2009, 16:00   #6
Grześiu748
Spamerzyna
 
Avatar użytkownika Grześiu748
 
Data rejestracji: 24.09.2006
Posty: 1,380
Grześiu748 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No więc wracam po kilku dniach, bo dopiero teraz miałem czas aby się tym zająć.

Whocrashed pokazał błąd sterownika win32k.sys (ten sterownik powoduje reset)
Memtest zapuszczony na całą noc nie pokazał żadnych błędów.
Grześiu748 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2009, 16:14   #7
Diabolique
Horror Fan
 
Avatar użytkownika Diabolique
 
Data rejestracji: 27.06.2005
Lokalizacja: Blok Wschodni
Posty: 1,610
Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Diabolique po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
mem test nie pokazal bledow bo bledy powoduje sam system a nie hardware. uroki windowsa :/
__________________

iHAS124@PX-L890SA

Diabolique jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2009, 16:45   #8
Grześiu748
Spamerzyna
 
Avatar użytkownika Grześiu748
 
Data rejestracji: 24.09.2006
Posty: 1,380
Grześiu748 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Za co jest odpowiedzialny win32k.sys
Grześiu748 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2009, 00:22   #9
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.
 
Avatar użytkownika AleX69
 
Data rejestracji: 25.02.2004
Lokalizacja: Warszawa
Posty: 4,678
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
pamiec albo karta graficzna
__________________
AleX69 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Jak skopiowac orginał Call of Duty ???? sprytny Napędy optyczne CD 4 01.12.2005 14:01
Jak nagrać Call of Duty 2CD na 1 DVD? B@rtek Napędy optyczne DVD 6 04.09.2004 19:44
etykieta drugiej płyty call of duty michalsza Off topic 1 12.03.2004 21:05
Jak skopiować Call of Duty??? Croatan Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray 3 27.01.2004 19:34


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.