![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.04.2008
![]() |
CDLabel Print - nie drukuje koloru
Witam
Drukuje duzo płyt moją drukarką Canon Pixma IP4200. Wymieniłem kiedyś czarny mały tusz i Magneta na nowy nieoryginalny. Drukowało ok. Od jakiegoś czasu nie drukuje mi wszystkich kolorów (podejrzewam że czarnego bo zamiast pomarańczowego jest jasnożółty, zamiast czarnego jest ciemnozielony) Jednak tak tylko drukuje na płytach. Na papierze jest ok. Kończy się też duży Czarny - z tego co wiem duzy czarny słuzy do drukowania textu wiec do drukownia grafiki nie jest wykorzystywany. Głowice czyszczone i wyrównywane. Czy to błąd programu? Nie chciałbym tez tracić kolejnych płyt na sprawdzanie czy drukuje ok. Czy nie ma innego sposobu żeby sprawdzic poprawnosc drukowania w CDLabel Print? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Testy HDD S.M.A.R.T. HDTune | Patrix | Dyski twarde, SSD - Problemy, porady, software | 147 | 07.11.2023 19:49 |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
11 Wrzesnia WTC | andy | Off topic | 51 | 22.11.2006 21:34 |
Zbiór wszystkich praw Murphy'ego. | Pablo1964 | Humor | 5 | 24.08.2006 09:22 |
Smieszna mp3. "Infi" gra w Quake 3. | /||\aster | Off topic | 3 | 02.01.2004 19:26 |