![]() |
Nie przeczę, że the bat jest dobry, ale kilka lat temu porzuciłem go na rzecz gmail-a z importem wiadomości z pozostałych kont + wtyczki do ff ;)
|
The Bat-a uważam za najlepszy klient pocztowy z jakim się do tej pory zetknąłem, używam jakiegoś starocia z gazety, więc pomyślałem że warto sobie kupić, a pro tylko dlatego, że upoważnia do pobrania wersji Voyager, czyli portablowej i tego że można używać go również do pracy.
Napisałem to na wypadek gdyby ktoś się pukał w głowę po co mi to. :P Darmowe odpowiedniki które sprawdzałem są ubogie lub wyglądem i działaniem zupełnie mi nie pasują (m.in wielbione Thunderbird, wbudowany klient do Opery, Evolution itd.). Cytat:
- - - A co do cen: Zapytałem ponieważ cholernie mnie to zdziwiło. Rozumiem, że te sklepy jakąś marżę mają, ale żeby 1/3 ceny programu? To nie prościej kupić przez paypala (co też mam zamiar zrobić)? - - - @sobrus No tak, czyli kupujemy za granicą, ripujemy do pliku, ściągamy napisy, sprawdzamy i wrzucamy do kontenera. Potem się dziwią, że nikt nie kupuje filmów w Polskim sklepie - piraci ich mać! |
a czemu w PL
wersja angielska Władcy Pierścieni (trylogia) na Blu Ray kosztuje 100zł. wersja z lektorem PL kosztuje 400zł witamy w PL! |
A ja myślałem, że w dobie wtyczek do przeglądarek/komunikatorów oraz ładnych webui klienci email to przeżytek ;)
|
za wysylke...po swiatlowodach :P
|
Ceny oprogramowania
Postanowiłem kupić sobie Nietoperza.
Na ichniej stronie, wersja pro to 45$. U sprzedawców w PL to już 200zł. Skąd oni biorą te pięć dych różnicy?! :sciana: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:50. |