![]() |
hmm być moze ;) ale jesli się coś stanie to szybciej niż w układzie bo nalałem samego spiryta ;p
|
salicyl nic raczej nie narobi, tylko jak dobrze sobie przypominam to jest chyba tłusty i ma dość intensywny zapach
|
Tłusty chyba nie, musze sprawdzić ale zapachu intensywnegoto to nie ma.
|
Cytat:
kwas o-hydroksybenzoesowy ,białe kryształki o smaku słodkawo-kwaśnym, trudno rozpuszczalne w zimnej wodzie a zwyky spirytus nie ma tego kwasu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Az tak szybko?? :blee:
Nie spodziewal bym sie... |
też się zdziwiłem ;)
|
nalej destylowana, a raz na jakis czas przepusc roztwor spirytu i bedzie si :)
|
Po pirytusie nie bedzie szybko sladu. Jest bardzo lotny wiec wyparuje szybko. Ale ja bym rzeczywiscie skonczyl na petrygo ale zmieszalbym je z woda. Poza tym masz za niska temperature procka oraz wody w ukladzie. JEsli mialbys odpowiednio wysoką to zadne zyjatka by sie nie zagnieździly( glony itp) Temperatura 30kilka stopni nie pozwala na rozwoj takich zyjatek.
Wiec mzoe sprzet stoi dlugo w bezruchu i zadko dziala. Malo z kompa korzystasz? Kamien i korozja no to inna sprawa , do tego konkretne preparaty bym zastosowal z CPC. No ale przejechalem sie na CPC, sracilem pol kompa przez ich niedorobki. Powodzenia |
Z wyparowywaniem nie będę miał problemu bo układ mam szczelnie zamknięty. Komputer chodzi dzienne średnio po 12h. Jeśli chodzi o cpc to omijam ich szerokim łukiem ;)
|
Ilość załączników: 1
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:26. |