![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Czytający
Data rejestracji: 12.04.2010
![]() ![]() |
I tu się zgodzę,żeczywiście firmowy kojarzy się raczej z użytkownikiem niż producentem,Ale ja sam mam taki "okaz" sklejony z trzech różnych innych lapków.Ot, taka pamiątka dla przyszłych pokoleń.
@pali W sprawie określenia horror Weź przemyśl czy to nie horror gdy mam ok.30 programów które miałbym instalować po kolei od wersji sprzed,powiedzmy 8-miu lat.I w końcu nic bym nie zdziałal bo system stary i tego by nie przyjął.Fachowiec powiedziałby "aktualizuj chłopie system a reszta pójdzie sama".Nie pominę tego że uznał mnie za idiotę jak również to że takie instalowanie trwałoby z tydzień,podczas kiedy robiąc to w sposób właściwy bawiłem się ok.5 godzin łącznie z updatem MS i wypaleniem plytek.
ŻYCIE TO NIE JE BAJKA ,TO JE BITWA Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 10.08.2010 o godz. 23:39 Powód: EDYTUJ nie gryzie. ;-p |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tymi aktualizacjami starego wina przez windowsupdate mogą dziać się cuda.
Włączenie "aktualizacji automatycznych" oraz jednoczesne robienie aktualizacji z www, może powodować że ściąga się to samo podwójnie. I stąd tyle to trwa. Tak samo, ma rację Berion, żeby od razu ciągnąć SP2/3, bo windowsupdate często najpierw instaluje poprawki wchodzące w skład SP, a potem same SP ![]() Ale nie zawsze da się ciągnąć SP2/3, system musi coś tam już mieć, aby to ściągnąć (pozostają wtedy niepewne źródła) Cytat:
![]() Patrix, licencje MS to na nic nie pozwalają, a w prawie polskim takie postępowanie, jak proponowałem, jest dyskusyjne. Niemniej masz rację, że nie należy tego robić bezrefleksyjnie. A seriala XP przyjmie każdego; kiedyś tak zrobiłem, wklepałem przypadkowy ciąg znaków. Robi się to jakoś przez moduł aktywacji telefonicznej, dokładnie nie pamiętam, zapewne jest tutorial w sieci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Czy można zrobić obraz płyty gry tylko tej.. | jarbis | Napędy optyczne CD | 1 | 10.12.2005 22:10 |
Bootowalna plyta WIN XP na SATA | sir_morgot | Napędy optyczne CD | 7 | 03.12.2005 09:47 |
XP SP2 PL - how?! | bakupl | Off topic | 15 | 27.08.2004 08:51 |
Proszę o dokładny opis kopiowania boot-sctora w Win XP | M@X | Off topic | 5 | 30.11.2003 18:11 |
doinstalowanie win 98 do win xp czy da sie ??? | Zelea | Off topic | 7 | 08.05.2003 15:34 |