Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.04.2002, 00:01   #1
Kusiu
Bywalec
 
Data rejestracji: 27.03.2002
Posty: 38
Kusiu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czy są jakieś programy do konfiguracji TV-OUT?

Czy istnieją jakieś programy dzięki który można skonfigurować obraz na telewizorze. Standardowe oprogramowanie do mojej karty (Kyro2) nie potrafi np. zmienic wielkosci wyswietlanego obraz (są dwa tryby - jeden obcina po 1cm obrazy a drugi powoduje, że obraz jest mniejszy niż ekran...)
Kusiu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.04.2002, 22:50   #2
gogol
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 12.04.2002
Posty: 7
gogol w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ja uzywam tv tool i wszystko jest ok. nawet mam mozliwosc clonowania eklranu a riva wczesnieje tego nie miala.
tv tool. i wszystko jasne!
gogol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2008, 17:15   #3
CZAK_az
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.07.2006
Posty: 3
CZAK_az w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
a ja mam problem bo mi nie działa obraz skoczy przez o,5 sekundy i dalej ciemność ;/
CZAK_az jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2008, 18:28   #4
Ricki
Guru
 
Avatar użytkownika Ricki
 
Data rejestracji: 14.06.2002
Lokalizacja: Rawicz
Posty: 1,270
Ricki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przyłącze się do tematu. Mam pytanie, czy przez wyjście tv z karty graficznej też macie "szarpanie" obrazu przy szybszej akcji na ekranie? Wygląda to tak, jakby nie zgadzała się ilość klatek dla PAL. Przez VGA, DVI i HDMI działa wyśmienicie. Sytuacja występuje na GF 7600 GS jak i 8800 GT?
Ricki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2008, 10:40   #5
sobrus
Jukebox Hero
 
Avatar użytkownika sobrus
 
Data rejestracji: 17.09.2004
Lokalizacja: Back for the Attack
Posty: 10,800
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Obraz PAL ma 50Hz. Gra zapewne wyświetla 60Hz (dla monitora) i stąd szarpanie.
Spróbuj ustawic TV jako główny wyświetlacz.
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.