![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wieści się rozeszły, nie mogą teraz nagle zasmucić milionów wiernych użytkowników wersji z torrentów...
Ja co prawda siedze na Debianie i GIMP 2.8.2 mi wystarcza, ale CS2 bym nie pogardził... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PS CS2 bardzo fajnie, tylko ja się cieszę, że w komplecie jest InDesign i Illustator.
![]() Nawet, jeśli to stare wersje, to można się pouczyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Czyli te programy będą działały pod Windows XP, albo MacOS z PowerPC(lub z możliwością emulacji aplikacji z PPC)?
Cytat:
![]() --------- Nie zauważyłem tego: "I've ran this since its release on windows vista and 7 both 32 and 64 bit machines without issues and did not use any compatibility modes." Czyli na Viśta/7 powinny myrgać aż miło? ![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 08.01.2013 o godz. 00:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dodam ze od Mac OS X 10.7 Lion nie da rady tego uruchomic, bo Apple pozbylo sie "Kamienia z Rosetty".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Po co powtarzasz to po raz drugi?
Cytat:
![]() |
![]() |
#81 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Bo na forum nie każdy zna angielski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli co, Photoshop z tego linka jest bezpłatny?
//edit Doczytałem. No nie wiem. Wydaje mi się, że niezabezpieczenie programu nijak nie uprawnia mnie do jego pozyskania i używania... Znam właśnie toczącą się sprawę o jedną instalację Photoshop 6 i to żeby było śmieszniej owa oskarżona osoba lata temu kupiła PS6, ale po latach nośnik gdzieś diabli wcięli, potem ktoś osobie na prośbę zainstalował dokładnie taką samą wersję, znowu przez 4 lata nikt tego PS 6 nawet nie odpalił, no ale przy kontroli oprogramowania wyszło. I to wcale nie Adobe, tylko jakaś cholerna organizacja praw autorskich. Tłumaczenie się faktem pobrania z oficjalnej strony Adobe tylko ucieszy prokuratora. Aby skonstruować dowód potrzebne jest wykazanie faktu pozyskania programu (kto, gdzie, kiedy, jak). Nie lubię takich analogii, ale to działa jak przy każdej skradzionej rzeczy materialnej: nie wystarczy, że organa ścigania znajdą fanty, trzeba jeszcze jakkolwiek udowodnić, że posiadacz owych fantów je ukradł, a może kupił kradzione, a może znalazł i przywłaszczył. Oczywiście posiadanie kradzionych rzeczy jest mocną poszlaką bezprawnego wejścia w ich posiadanie, no ale konstrukcja dowodowa musi jakaś być... Jeśli oznajmię, że ów zloty pierścionek znalazłem w parku i nie udowodni mi nikt, że ukradłem, to oskarżenie o kradzież upadnie. A jeśli powiem, że nie pamiętam skąd go mam, to nawet z przywłaszczeniem jest problem.A gdy powiem, że samodzielnie ściągnąłem ze strony Adobe, to sprawa prosta ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 08.01.2013 o godz. 07:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Cytat:
![]() Z jednej strony może oficjalnie napisać, że to nielegalne itp., ale z drugiej, może nie będzie ścigał tych, którzy zainstalowali... niech się nauczą, niech im wejdzie w krew, że grafika rastrowa = PS, wektorowa = IL, skład = ID. ![]() //edyta http://technologie.gazeta.pl/interne...my_z_2005.html Ostatnio zmieniany przez Kris : 08.01.2013 o godz. 08:12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adobe w ogóle nikogo w Polsce nie ściga.
Ściga wyłącznie Policja, zazwyczaj we współdziałaniu z przedstawicielem OZZ lub organizacji takich jak FOTA. Ci przedstawiciele są obecni nawet przy pierwszym przeszukaniu o ile robi to WPG, a później reprezentują interesy poszkodowanych i to też niekoniecznie wszystkich; zostawiają Policji Total Commandera ![]() Niestety, ale używanie softu z tych linków do celów zarobkowych to samobójstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Info o oficjalnym stanowisku Adobe: http://technologie.gazeta.pl/interne...hotoshopa.html
Czyli niestety mogę pobrać tylko PH ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Bylo zbyt pieknie, by moglo byc prawdziwie ;-)...
Nie znam Photoshopa tak czy tak w sumie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Pingwin specjalista.
MS ma z kogo brać przykład przy wygaszaniu XP
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Jukebox Hero
Ciekaw jestem czy tak dużo by stracili.
Profesjonaliści i tak pewnie wolą kupić najnowszą wersję, która za działa na najnowszym kompie i ma pełne wsparcie. Najbardziej ucieszyliby się pewnie amatorzy, którzy korzystają z tańszych lub bezpłatnych rozwiązań. Ale to oczywiście ich sprawa, pewnie wiedzą lepiej. Na pewno zrobililby kuku swoim pakietom "Elements", ponadto każdy by oczekiwał że za 2 lata dadzą CS3 itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Pingwin specjalista.
Cytat:
Nowe wersje to w dużej mierze automatyzacja kroków, w CS2 coś kosztuje więcej pracy niż w najnowszym CS - poza tym na jednym i drugim doświadczona osoba poradzi sobie równie dobrze.
![]() |
![]() |
#90 |
Jukebox Hero
Chyba masz racje
![]() Tym bardziej, że za dużo tego dali, gdyby to był sam PS to jeszcze można by uwierzyc. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
darmowe programy, darmowy soft, programy za darmo |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Darmowe programy | smyrko1 | Off topic | 31 | 30.07.2005 13:23 |
"write strategy"812S&832S tylko wyniki! | xzas | Napędy optyczne DVD | 7 | 12.07.2004 19:46 |
Nagrywa się tylko jeden plik... a gdzie reszta?? | ralph03 | Napędy optyczne CD | 6 | 27.12.2003 14:11 |
Problem z AC97 oraz Silent Hill 2....i nie tylko..... | DarkAvenger | Off topic | 1 | 18.04.2003 11:49 |
Jak programy widzą technologię JustLink zamiast Burnproof w Ricoh MP9120? | skrzat | Napędy optyczne CD | 1 | 20.10.2000 09:48 |