Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.02.2019, 14:28   #16
KaiQ
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 429
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
A co ja ci pisal w poscie nr5
Dobrze pisałeś, nawet nie tylko Ty, ale ja różne rzeczy widziałem (choćby znikające porty na kartę SIM w laptopach, i to różnice w oficjalnej specyfikacji producenta)
Spotkałem się z informacjami że te laptopy tak mają z grafiką i co dziwne też na Win10. Stąd chciałem zrobić diagnostykę od strony software'u i to tutaj doszukiwałem się problemu. Byłem święcie przekonany że ta grafika w nim po prostu jest… stąd pierwsze „WTF!”
Ja się zastanawiam czy może się pokusić o montaż takiej karty w serwisie, ale chyba odpuszczę... ehh Numer Service TAG też nie kłamał, w błąd wprowadziły mnie wszystkie inne opisy.
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.02.2019, 15:13   #17
loki7777
Guru
 
Avatar użytkownika loki7777
 
Data rejestracji: 05.11.2004
Lokalizacja: Sligo;)
Posty: 6,141
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Pewnie pokusic sie mozesz ale taniej wyjdzie kupic taka sama plyte ale juz z karta graficzna - np. z aliexpress.
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2019, 15:15   #18
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika joujoujou
 
Data rejestracji: 15.05.2004
Lokalizacja: W domu.
Posty: 33,570
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przy cenach używanych laptopów IMO nie warto rzeźbić - tego oddać "na bezdomnych" i kupić lepszego.
__________________
Pozdrawiam i zapraszam na www.joujoujou.com - całkiem nową galerię zdjęć z Irlandii.
Moje filmy są tutaj.
Forum ZielonaIrlandia.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest online   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2019, 15:26   #19
KaiQ
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 429
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Hmm... ja tu widzę go jako pełnoprawny sprzęt do RetroArcha, tyle że kapkę bardziej się będzie pocił przy emulacji PSP. Zresztą jeszcze zobaczę co dalej.

A z tym miejscem na cycki ... to miałem to samo skojarzenie he he.... a co laptop prawdziwego macho
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2019, 20:48   #20
KaiQ
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 429
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Dzisiaj z ciekawości dzwoniłem do jednego z serwisów BGA i stacją lutowniczą... i dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy, o których przyznaję że nie miałem pojęcia, bo i nigdy na własność nie miałem stacji. Poza tym jak się chce coś takiego to już lepiej na tym zarabiać bo droga zabawka.
Przyznaję że nie wiedziałem że pamięć VRAM nie jest zamontowana na karcie graficznej tylko na płycie głównej... stąd nie jest to koszt tylko zakupu kostki którą wskazywałem w postach powyżej a dużo małej dodatkowej drobnicy, z którą się nie warto bawić, więc pewną słuszność tutaj ma kolega @loki7777 że dużo taniej wymienić całą MB niż to montować. W moim przypadku daruję sobie te namiętności.
Dell Vostro 5470 ... &quot;graphic problem edyszyn&quot;-nie_widziales.gif
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2019, 22:40   #21
misiozol
Moderator
 
Avatar użytkownika misiozol
 
Data rejestracji: 26.10.2008
Lokalizacja: Irlandia/carnew
Posty: 5,318
misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>misiozol ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Ja mam stacje BGA , i tez bym ci powiedzial bierz plyte
__________________
It’s true what you heard, I am a freak, I’m disturbed
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2019, 08:14   #22
KaiQ
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika KaiQ
 
Data rejestracji: 23.07.2018
Lokalizacja: Podkarpacie
Posty: 429
KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>KaiQ jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Daruje sobie ten temat. Ten laptop ma juz swoje zastosowanie. I tak juz do niego dołożyłem, bo zawias był zerwany i to sie trzymało na jednym. Może bym się zastanawiał nad tym gdyby ta płyta miała 2 sloty na pamięć RAM, a że jest tylko jeden i płyta obsługuje max 8gb bodajże to szkoda. Ot fajny malutki ale i wydajny sprzet w trasę.
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport

Podobne dyskusje
Dyskusja Autor Forum Odpow. Ostatni Post
Laptop Dell Latitude CSx - Problem z wentylatorem... -Kowalik- Komputery 0 10.03.2009 00:16
DELL INSPIRON 1720 dziewny problem ;/ kf_krzynio Komputery 4 19.01.2009 20:33
problem z odczytem tomaszekkkk Napędy optyczne DVD 9 30.07.2008 14:33
Dell Inspiron 1300 - problem z czytaniem płyt dvd / cd mariusz81pl Napędy optyczne DVD 0 15.01.2008 14:44
Rozwiązany Problem bluetooth HP nx6125 aeiouy Off topic 0 26.05.2006 13:35


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.