Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.10.2021, 22:36   #1
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Moje wtrącenie o braku umiejętności klonowania nie było do ciebie, tylko do tych co ci go dali do przeglądu Jako że lapek firmowy, to daje nieco informacji których nie podałeś.
Jaki tam jest proc (i3, i5, i7)? On tak od nowości mulił, czy od jakiegoś czasu?
Na klawie itp. wątpię żebyś coś zauważył. Tylko podmiana na sprawne. Klawa jest tu tylko przykładem, który sam przechodziłem. To może być każdy inny podzespół.
Mają tam w firmie więcej tych samych modeli? Też tak mulą? Musisz głębszy wywiad przeprowadzić.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.10.2021, 13:27   #2
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Moje wtrącenie o braku umiejętności klonowania nie było do ciebie, tylko do tych co ci go dali do przeglądu Jako że lapek firmowy, to daje nieco informacji których nie podałeś.
Jaki tam jest proc (i3, i5, i7)? On tak od nowości mulił, czy od jakiegoś czasu?
Na klawie itp. wątpię żebyś coś zauważył. Tylko podmiana na sprawne. Klawa jest tu tylko przykładem, który sam przechodziłem. To może być każdy inny podzespół.
Mają tam w firmie więcej tych samych modeli? Też tak mulą? Musisz głębszy wywiad przeprowadzić.
On podal w 1 poscie co tam siedzi - i3 4 gen.

Ja wciaz latam na Dellu l502x i5-2410 i 16gb z 2xssd i zadowolony jestem (mialem robic upgrade do E5570 ale proc wbudowany i jakos strasznie plastikowy jak dla mnie i kilka problemow by mu wsadzis 2 dyski). Oczywiscie system to lin... zartuje W7

Ale dla testow postaw mu linuxa albo starszego windowsa. Do tego sprawdz zasilacz, bez baterii i na baterii - bo z tego co wiedze da sie ja bez problemu wyciagnac.
Wiem ze firmowka ale masz 2 swoj dysk to na nim sie baw. To tak by rozwiazac jakis problem z W10.

Ps. A to ze stary dell - chociaz model chyba mocno budzetowy - to nawet lepiej niz te nowe, ktora maja malo miesca w srodku i bardzo szybko padaja i grzeja sie na maksa.

Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 26.10.2021 o godz. 13:32
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2021, 14:07   #3
joujoujou
***1022; ***1023;
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez loki7777 Podgląd Wiadomości
[...] sprawdz zasilacz, [...]
O widzisz, o tym zapomniałem. Ubity zasilacz/kabel albo gniazdo w laptopie mogą masakrycznie spowolnić system. Przykładów w inecie są tysiące.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2021, 15:00   #4
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
O widzisz, o tym zapomniałem. Ubity zasilacz/kabel albo gniazdo w laptopie mogą masakrycznie spowolnić system. Przykładów w inecie są tysiące.
On pewnie ma tez nowszy bios(UEFI, ladnie wygladajacy to mozna w nim sprawdzic czy nie ma jakis bledow z samym zasilaczem(czy go dobrze wykrywa).
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
dell, diagnostyka, inspiron, laptopa

Twoje uprawnienia: