![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawe tylko, pewnie to jakiś mój błąd, dlaczego dane z Maca nie synchronizują się z Windowsem, mimo tego samego klucza szyfrującego
![]() Ale przy okazji - bylibyście zdumieni, ilu ludzi nie szyfruje swoich danych ![]() No co to jest tytułowa -chumra? ![]() No przecież wiem, tak tylko się wyzłośliwiam.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
Tagi |
dropbox cloud chmura |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Zostań dawcą szpiku - bez wychodzenia z domu, bez lekarzy, przez internet, za darmo | Qbi@k | Off topic | 39 | 17.11.2015 19:08 |
> RTCW: Enemy Territory za darmo < | Laser | Off topic | 15 | 17.06.2003 21:08 |
Chcesz ebooka za prawie darmo to wejdz tu:) | tomgoo | Off topic | 9 | 22.04.2003 11:14 |
Twoja komórka może ci przynieśc za darmo prezenty !!! Zapraszam :) | Wrześni@k | Off topic | 3 | 07.02.2003 20:42 |
Dla zainteresowanych grą za darmo | lopus | Off topic | 0 | 21.08.2002 22:13 |