![]() |
Mi dzia***322;a ca***322;y czas - GG na AQQ.
:) |
Melduj***281;, ***380;e dzi***347; dzia***322;a. :taktak:
|
Przypominam, ***380;e to temat o protokole Gadu Gadu a nie o serwisie Allegro.pl :czytaj:
|
naprawili?
|
Allegro te***380; ju***380; dzia***322;a
|
A mnie dzia***322;a ;P Tzn zacz***281;***322;o dzia***322;a***263; przed chwil***261; :D
|
Chyba musz***281; sie zapozna***263; bli***380;ej z tematem o alternatywnych komunikatorach
|
Cytat:
|
A ilu user***243;w ub***281;dzie. :D
|
pewnie jutro im akcje spadn***261;.
|
Nooo niee!
Zawsze w wa***380;nych momentach, damn it! Wi***281;c id***281; si***281; uczy***263; xD. |
Zgadza si***281; :taktak:
|
Cytat:
|
A tymczasem gygy znowu pad***322;o... shit
|
mialem strone glowna z wczoraj, a tam nie bylo nic na ten temat. nacialem sie :) dopiero przed chwila zalapalem co jest grane :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 42918 |
Cytat:
Musiałem się wyżalić. Jak dobrze, że w 3. klasie w moim LO już nie będę jej miał... |
specjalnie szukalem na glownej jakiegos info. i nic. cos tu jest nie tak.:szczerb: dzieki Aga!
|
|
wiem, ze nie ten temat i wiem, ze nie ma takiego tematu :) ale czy dziala wam allegro? tzn. za cholere nie moge sie zalogowac, wyskakuje jakies badziewie; trwa laczenie, prosze czekac. a potem znowu strona z logowaniem, badz akceptacja certyfikatu i tak do usrania.
|
wygra***322;em http://www.allegro.pl/show_item.php?item=255740963
Polowa***322;em na knig***281; jaki***347; czas i jest :dancing: |
Cytat:
|
kurcze 10 minut zosta***322;o ale jestem 1 :)
|
Cytat:
:glaszcze: |
mnie za 30 minut
|
W***322;a***347;nie, a aukcja ko***324;czy mi si***281; za 3 godziny :(
|
wczoraj dzia***322;a***322; tez do bani, a teraz nawet posypa***322;o sie allegro
|
W***322;a***347;nie pad***322;o :D
edit Ju***380; wsta***322;o. |
Ja u***380;ywam o2. GG zadzia***322;a***322;o w***322;a***347;nie :>
|
O2
|
Tym razem u mnie te***380;.
Edit: zd***261;***380;y***322;em napisa***263;, wys***322;a***263; i ju***380; si***281; odwiesi***322;o. :D |
Jakie padlo , mi dziala ;)
|
Niestety tak
|
No pad***322;o cholerstwo :/
|
u mnie pad by***322; wczoraj pierwszy raz od bardzo, bardzo dawna....
|
Cytat:
|
U mnie wci***261;***380; dzia***322;a. :]
|
Znowu pad :]
|
Nie pami***281;tam kiedy mia***322;em zwiech***281; GG. U mnie dzia***322;a niezawodnie.
|
U mnie dzia***322;a, bez zarzutu. :]
|
sra si***281; im co***347; bez przerwy, wczoraj si***281; wnerwi***322;em i wywali***322;em gg z autostartu - nie b***281;dzie mi si***281; w***322;***261;cza***263; po to aby nie dzia***322;a***263; :D
|
u mnie te***380; wczoraj by***322;y problemy...
|
jak nie dzia***322;a, jak dzia***322;a :taktak:
|
nie dzia***322;a.... :nieee:
|
U mnie ju***380; dzia***322;a :D
|
@Agusia wczoraj miesza***322;a z GG i pewnie popsu***322;a serwery...:haha:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=74882 |
A no le***380;y :ysz:
...ale ciiiii bo zaraz wpadn***261; tu zwolennicy Jabbera i bed***261; chcieli nas "przestraja***263;" :> |
Mi te***380; nie dzia***322;a
|
Cytat:
|
Si, ju***380; kt***243;ry***347; dzisiaj, straci***322;em rachube :]
|
Pad?
|
a co powiecie na to !?
W dniu wczorajszym Ojciec Rydzyk, naczelny redaktor Radia Maryja, wykupil prawa od uzywania komunikatora gadu-gadu od firmy SMS-Expres. jak zapowiedzial Ojciec naczelnik, po przeprowadzeniu drobnych aktualizacji komunikator stanie sie dostepny dla wiernych i sluchaczy Radia. Codziennie podawany bedzie podczas audycji w Radio Maryja kod umozliwiajacy 24godzinna aktywacje komunikatora. ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ bez komentarza..... zresztą ci co stworzyli gg to i tak mają kupe szmalu... zarabiają chociażby na reklamach na gg..... a ja i tak mam gg lite z wyciętymi reklamami ^_^ |
Cytat:
Dla mnie to jest sciema na maxa a ludzie kotrzy to rozsylaja maja inteligencje porownywalna z klamka, lewym kaloszem lub metalowym kranem. Tym bardziej zobaczcie na cene 9.88 + VAT . Raczej nie ma takich cen za SMSy no chyba ze sa z WLICZONYM VATem, wlasnie wtedy sie takie koncowki pojawiaja. |
qant do qfadratu.
|
Zaczecam zajrzec tutaj: http://ceti.pl/gralinski/chains/ggoplaty.htm
|
Wczorajszy incydencik z GG jush zostal wykorzystany a glupi lamerzy rozsylaja
to Qfno po necie... wQrza mnie to jak dostaje na GG tego typu wiadomosci ale z tej dzis wyjatkowo sie usmialem... ;p Cytat:
|
Każa se płącic ?? to my jak na złość zacziemy tlena używać o tak!
|
Z tymi oplatami za gg to kpina, nic nie napisali na ich stronach, to tylko dla mnie spam.
|
jak bedzie trza placic to zainstaluje w mirindzie plugin do icka i oleje ich cieplym moczem
btw - czy ktos ma moze problemy z wyszukiwaniem w gg? bo mi jakby padlo (albo na servie cos padlo) |
Cytat:
Polska zawsze byla i bedzie wyjatkowa. |
Jaja sobie robią! Za GG tzreba będzie płacić. Kpina. Nigdzie na świecie tak nie ma. Tylko w Polsce... (( :klnie:
|
wy tez takie gowno dostajecie ???
Cytat:
|
No wlasnie - dziala, ale ciekawe na jak dlugo ;).
|
W końcu działa!!! :)
|
zaraz siadzie pewnie znajac zycie ;)
|
Działa, działa !! :)
|
Działa, tylko ciekawe czy będzie to trwałe?
|
RuszyyyŁo !
|
Cytat:
Pawel_k - ty tylko o tej Króliczce :P Bez obrazy ofkorz ;) |
mi tez nie dziala, tak sie wlasnie zsatanawialem czy tylko u mnie, ale widze ze nie :D
pewnie znowu ich zhackowali.... :) |
e tam wazne ze tlen jako tako chodzi takze z kroliczka sobie pogadam ;) :D
|
no musi musi!!!brak kontaktu ze swiatem!!!tragedia
|
Właśnie!
GG nie działa od rana i tak samo Overnet! Musi już jutro rano ruszyć to i to! (( |
msnmenenger pewnie tez ale kogo to obchodzi jak kazdy na gg/tlenie leci;)
|
a icq smiga
|
tlen komunikuje sie z gg, umozliwia sluchanie radia, prowadzenie wideokonferencji, wysylanie sms'ow na ere (poprzez wtyczki), komunikacje z siecia Jabber etc etc etc.
wg mojej opinii, gg to syf... :P |
POTRZEBNE GG NO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bez niego jak bez reki :( |
GG - niezyje.
Tlen - ok. |
Cytat:
|
jabber? a co on ma do gg? zreszta jabber tez potrafi zdechnac, co prawda naprawde rzadko, ale jednak
mi gg nie dziala od 3 w nocy - tlen dziala z dziurami - tragedia |
Nie dziala nadal... ja tam uzywam jeszcze jabbera... ten jest niezawodny
pozdrawiam:) |
u mnie to samo
|
he he to konkurencja teraz biedni korzystajcie z wp kontakt :) A tak na serio to już pisałem ale pewnie serwer padł przecież to normalka! A czy ktoś pamięta czy coś takiego zdarzyło się wcześniej i ile czasu trwała naprawa?
|
Cytat:
--UPDATE-- Udało mi się Tlena pierwszy raz od godziny 11 odpalić! Działa! |
Cytat:
|
Tlen jako tako, a GG padaka
|
U mnie i Tlen i GG nie chodzi... Wczoraj jeszcze było... :(
|
Hehe... czyli nie dziala od 11? Ja wstalem o 11:30 i sie dziwilem dlaczego nie dziala do teraz :D
pozdro ;) |
U mnie też nie poszło czyzby panowie z "góry" namieszali??
Wogóle nie ma w cłym krakowie i w koszlainie też gg mojej kuzynce nie działa bo smsa jes posłałem z zapytaniem o to. |
u mnie niedziała też choć to dla was żadna nowość przecież wszystkim nie działa! Pewnie siadł serwer i kicha czekać trzeba
|
No nie dziala :(. Ale juz od kilku dni u mnie szwankuje (z tego co czytam nie tylko u mnie), ale dzisiaj to padlo na dobre.
|
Cytat:
kabelki... poprostu siadl serwer z ktorym laczy sie GG... poki go nie zrobia nie poklikacie sobie z laseczkami ;p |
Dobrze, że jeszcze używam Tlen... ;p
Zobaczcie na status GG przy postach - normalnie wszędzie czerwony... ;p |
Gadulec to juz od jakiegos czasu szwankuje, ale od paru dni w ogole net jakos dziwnie chodzi....moze snieg zasypal tepsie kabelki. Ja tu czuje jakas padake albo machloje z laczami ze strony tepsy.
|
Cytat:
|
U mnie też nie chodzi. I to samo w całej mojej miejscowości.
|
najgorsze jest to ze od okolo paru dni są problemy ... to nie działa 30min .. to nie działa 10min ... a dzisiaj rano jeszcze troche podziałało .. i ***-bum-pierdut !
|
A u mnie i gg i tlen siadl. Dla gg ich wlasne serwery http itd tez padly.
|
U mnie tesh jakos okolo 11 szlak trafil GG... jak nie dzialalo tak nie dziala do tej pory... :(
|
Mnie to rozłącza po kilku godzinach działania.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:40. |