![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Blokowanie adresu IP?
Witam! Jaki soft byscie mi zaproponowali do zablokowania zewnetrznego IP w środowisku Windows? Czy router Speed Touch 5100 ma takie mozliwosci?
Z gory dzieki! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
PeerGuardian
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
![]() |
Wczoraj od TePSy (Jezu - pisze o TePSie pozytywnie!!!) dostalem do szkoly pakiet Panda Internet Security 2005 - gratis! Jest tam rowniez narzedzie, ktore blokuje adresy zewnetrzne. Ale proponowany sofcik tez wyprobuje. Dzieki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
![]() |
A swoja droga na innym forum (znanym wszystkim) topic wisial tydzien i nie otrzymalem konkretnej odpowiedz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie słyszałem o ST 5100. Jeśli chodziło ci o ST 510, to nie ma on takiej możliwości. A blokowanie IP powinno być w każdym ogniomurku - jeśli nie ma, to nie można go nazwać firewallem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2005
![]() |
ej a ja mam pytanko mam router i on ma swoj ip i jak chciałbym postawić server teamspeak lub serwer do gry call of duty czy da sie zrobic ze nie tylko co są podpięci do routera mogą kożystać ??
![]() |
#7 |
MaNiAk GiEr
Data rejestracji: 20.10.2003
![]() |
rea@ jeśli masz zewnętrzny ip na tym routerze to mozesz postawić serwer ts i serwer pod call of duty ale musisz miec dobre łącze do tego
![]()
![]() |
#8 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
@rea
Hinks Cie zabije ![]() o ile jeszcze macie wspólnego neta ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.01.2010
![]() |
Witajcie. Mam taki problem. W naszym mieszkaniu mieszkał jako sublokator student przez rok. Korzystał z mojego kompa. Już się wyprowadził, ale pamiętam, że on miał swoje konto na pocztę w o2.pl i zapamiętałem jego Login. Koleś już od roku nie mieszka, ale tu właśnie zaczął się mój problem z którym zwracam się do was. Mimo, że już 3 razy przeinstalowywałem system, z Formatowaniem dysku na którym instaluje system, a mam Windowsa XP jak wchodzę na swoje konto w o2.pl to za chwilę wyskakuje mi Kolesia studenta Login. Myślę, że koleś wchodzi na mojego kompa znając numer IP i miesza mi w kompie na tyle, że codziennie muszę usuwać trojany. Błagam was pomóżcie mi bo już mi ręce opadają , Jak pozbyć się tego intruza. A tak przy okazji ja poznałem jego IP kompa lub laptopa bo koleś się logował tym samym Loginem na torrenty.org i użyczył mi hasła jak mieszkał abym sobie filmiki ściągał. Raz się zalogowałem na jego hasło w torrenty, org i tu mi wyskoczyło info, że już jest ktoś zalogowany o tym haśle z numeru IP i był podany jego obecny IP. Czy znając jego IP można coś zrobić... Zablokować go, aby nie wchodził mi na mojego kompa? Jak pozbyć się intruza, który włamuje mi się do kompa? Błagam Pomóżcie proszę. Może jakiś program do blokady IP
![]() Ostatnio zmieniany przez kinzapa : 18.01.2010 o godz. 06:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
łał ...to król archeologi z Genetix ..... nasi tu byli ale 6 wieków forumowych temu ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taki program zwie sie firewall.
a po formacie nie przenosisz czasem do nowego systemu swoich ustawień przeglądarki internetowej? (np ulubione strony)? wpisane loginy również wtedy sie przenoszą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|