![]() |
nowa wersja - 0.22 beta
Cytat:
|
JEST! wreszcie dziala normalnie, znalazl nawet gre na xbox'a..., czekam az sie mocniej rozpedzi :)
pozdro ;) |
wyszła nowa wersja - eXeem 0.23 Public Beta.
Latest Changes: Added: RSS Feed for new files Added: Word filter Added: Min/Max size for New Files Fixed: Node network Fixed: 5kB/s limit bug Fixed: Other small bugs |
Dobra beta juz jest a wiadmono na kiedy moze byc full?
|
Cytat:
Cytat:
|
@Pit dzieeki za uświadomienie
|
ok.
A powiedzcie...ktos testuje na bierzaco ten program? Duzo zrodel jest już? Czy musi sie rozbujac jeszcze i to porzadnie... Nie moge sie jakos odwazyc zeby to sprawdzic. Ogolnie w tych najnowszych wersjach sa jakies bledy czy mozna spokojnie instalowac? ps. Tribunal...usun ten podpis, albo troche go pomniejsz bo nawet na rodzialce 1280x1024 jest na pol ekranu i az razi, a co on ma dla nas oznaczac to tez nie wiem :) |
Cytat:
|
Cytat:
Pomniejsz tylko troche Co do programu... Sciaga wam szybko? Bo mi cos nie chce zaczac nawet.. |
Sorki juz pomniejszam
|
wyszła wersja 0.24 beta.
zmiany: - Fixed of-by-one month in publication date in rss - Long search strings don't mess up the search-tabs - More reliable event logging - Parts of protocol moved to udp for better performance - Experimental upnp support - Various small fixes jednak na tym etapie wolę torrenta i emule. ale poczekajmy na efekty prac. |
eXeem version 0.25 Preview 2 released
Cytat:
|
instalował ktoś tą najnowszą wersje ? Bo ja tak i w przeciwieństwie do pozostałych które dawno instalowałem teraz Exeem nic mi nie wyszukuje...:/
|
Polecam używać oczyszczonej wersji eXeem z reklam:
http://www.pobieralnia.pl/index.php/item-show/319/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |