Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 05.03.2009, 21:53   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez DreamCrusher Podgląd Wiadomości
1. Do sciagania okladek - http://www.hydrogenaudio.org/forums/...howtopic=51896
Sprawdz czy w folderze z albumem nie ma juz jakiegos pliku graficznego, bo po sciagnieciu okladki moze wyswietlac tamten plik
2. Jesli sciaga zly tekst to wlacz utwor i wejdz w menu -> file -> search lyrics online i wybierz inny plik, a co do opcji to ja mam tak:
Ad 2 - ustawienia mam takie same, natomiast na pewno przyda się funkcja wybierania innego pliku, dzięki za tą informację.

Ad 1 - co do okładek, to program ściągnąłem, ale potrzebny jest Framework 3.5, więc też go ściągam, ale to może chwilę zająć.

A w jaki sposób ten program działa? Jest on prekonfigurowany do działania z Foobarem, czy po prostu jest możliwość ręcznego ustawienia folferu docelowego, w którym zapisywane są obrazki i chodzi o to, aby wskazać ten, z którego czyta Foobar?

----
EDIT

Ok, program przetestowałem, ale nie zachwycił mnie. W sumie to tylko wyszukiwarka okładek, co mogę spokojnie zrobić ręcznie, to nie jest problem. Była tam niby jakaś funkcja związana z Foobar'em, ale wymagała ściągnięcia kolejnego programu, więc stwierdziłem, że wystarczy.

Posprawdzałem jeszcze to Cover Flow, ale widzę, że problem nie jest w tym, że obrazki nie są w podanej lokalizacji (źle wcześniej przeczytałem - z tej lokalizacji w danych aplikacji odczytywana jest tylko ikonka braku okładki), tylko że nie są odczytywane z folderu z muzyką. Ale widzę, że jest to dość powszechny problem, póki co nie rozwiązany i trzeba czekać na ostateczną wersję tego plugina. Może i tak.

To, co bardziej mnie teraz zastanawia, to czemu okładki nie wyświetlają się również w zakładce Collection. To jest już chyba część całego tematu, a nie programu i powinno działać. To nie jest dla mnie w sumie najważniejsze, ale gdyby ktoś miał jakiś pomysł, chętnie spróbuję.

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 05.03.2009 o godz. 22:32
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
foobar, foobar2000

Twoje uprawnienia: