![]() |
Sprawdzałem, pusto :) Mam tym samym sposobem wpięte skrzynki onet i o2
onet nie działa, o2 działa -trwa to tylko chwilkę :) Wczoraj wysłane maile z interfejsu gmail via onet do dzisiaj nie doszły... |
To może, ale nie musi, być problem po stronie odbiorcy. Jeśli wysyłałeś na onet, choć na interii chyba też to jest, może i na innych, to mogło wylądować w którymś i ich 'inteligentnych folderów' (taki podzielony spam) i programy pocztowe tego nie widzą i nie ściągają. Trzeba wejść w ustawienia konta na www i powyłączać to. Tak lubią ginąć np. płatności przesyłane na email.
|
Odbiorca ma jakis program do odbioru poczy czy przez przegladarke ?
|
Gmail, opcja "Używaj programu Gmail do wysyłania poczty z innych adresów e-mai"
Ilość załączników: 1
Cześć ekipa :)
Mam problem z gmailem, przestało działać - nie wiem kiedy (ten przez przeglądarkę) :) W konfiguracji konta gmail mam skonfigurowaną sekcję "Używaj programu Gmail do wysyłania poczty z innych adresów e-mai" Mam tam wpięte stare konto z onetu. Wysyłając maila z gmaila "jako to konto z onetu" mail teoretycznie wysyła się, ale nie dociera do adresata. Sprawdzałem spam itp. Po prostu nie ma, w studnię :) Konfiguracja taka: Serwer SMTP: smtp.poczta.onet.pl Typ zabezpieczeń: SSL Port: domyślny lub 465 Mam inne stare konto jeszcze wpięte z o2 i ten działa. Ma ktoś może oneta w gmailu, może onet coś brzydko poblokował? Załącznik 149003 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:37. |