![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Probowalem znalesc piramidy w Giza, ale nie moge trafic ![]() ![]() Ps: chyba jest dokladnijejszy od NASA Worl Map, a przynajmniej obejmuje caly swiat, tez z ograniczeniami. Tamto na USA jest dokladniejsze, mozna zobaczyc samochody ![]() ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
kurde coś mi to nei działa wyswietlił sie Wodzisłąw i co dalej?? przyblizam a tam same piksele
![]()
![]() |
#3 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
-nie wszystko jest wyswietlane z ta samo dokladnoscia, niektore miejsca sa widoczne tylko w malym powiekszeniu. Np. moj brzeg wisly, Saska Kepa jest dokladnie widoczna, a juz dalej Zeran nie. Tak jest ze wszystkim. Taki brazowo-szare? sa powiekszalne.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
![]() |
wiadomo kiedy reszta miast bedzie powiększalna??
![]() |
#5 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() oto moj domek, oraz granice posiadlosci ![]() http://www.predi.cad.pl/dane/dom.jpg JEDNA UWAGA - zdjecia robione 2, 3 lata temu !!!! na zolto zaznaczylem droge ktora dzisiaj jest juz asfaltowa (czesc obwodnicy) oraz na rynku widac plac budowy, ktory zmieni widoczne na zdjeciu skrzyzowanie na dzisiejsze rondo Ostatnio zmieniany przez Predi : 03.07.2005 o godz. 16:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
na cdrinfo od 2001 ;>
Data rejestracji: 04.06.2005
![]() |
Wyśle mi ktoś ten programik? BO DL jest zablokowany czaswowo
_+EDIT+_ Znalazłem tutaj -> http://www.filemirrors.com/search.sr...le&action=Find
![]() |
|
|