![]() |
eee tam... nie ma mojej miejscowości... chyba że ktośby znalazł Gostyń woj. WLKP to niech da znać...
|
wiadomo kiedy reszta miast bedzie powiększalna??
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
oto moj domek, oraz granice posiadlosci ;) : http://www.predi.cad.pl/dane/dom.jpg JEDNA UWAGA - zdjecia robione 2, 3 lata temu !!!! na zolto zaznaczylem droge ktora dzisiaj jest juz asfaltowa (czesc obwodnicy) oraz na rynku widac plac budowy, ktory zmieni widoczne na zdjeciu skrzyzowanie na dzisiejsze rondo |
Cytat:
|
Jak Wy te miasta znajdujecie? Ręcznie, czy wpisujecie w wyszukiwarkę? Bo kurde, Wrocław małym miastem nie jest, a jednak go automatycznie nie znajduje..
|
Eeetam, zainstalowałem i żałuję straconego czasu, to samo można uzyskać przez maps.google. :P
|
A dla mnie program rewelacja :) Jednak pomalowanie czerwoną papą dachu domu trzy lata temu się opłaciło ;)
|
Cytat:
bawilem sie i bez problemu znalazlem tez kilka obiektow w Krakowie, Gliwicach, Wroclawiu oraz Wieze Eiffla (gdyby nie cien to by bylo kiepsko ;) ), Luk Triumfalny, Statue Wolnosci itd :) edit: program swietny, tyle ze ma kupe luk, a raczej malo szczegolowych obszarow :/ Wieden, Praga tylko czesciowo widoczne :/ itd. zdjecia wykonane ok 3 lat temu a maja ich tak malo... to kiedy oni skoncza fotografowac caly swiat? za 30 lat? to sie wtedy mija z celem bo w takim malutkim Lezajsku zaszla kupa zmian przez te 3 lata :/ aha i zdjecie zostalo napewno stukniete we wtorek bo targ widac :D |
Cytat:
A program jest naprawdę świetny, można się fajnie pobawić :) |
ale lipa
tam gdzie legnica to same piksele tylko :/ |
Witam !
Czy ktoś to próbował uruchomić pod Win98 SE ?? Bo na stronce pisze, że wymaga Win2000 lub XP, ale jak wiadomo różnie to bywa, SKYPE też niby wymaga, a pod Win98 zazwyczaj działa. Pozdrawiam ro29 |
Nie zainstalujesz pod Win98
|
Cytat:
|
Nie macie co na pixele narzekać, bo jak próbowałem sprawdzić Piastów pod Warszawą, gdzie mieszka moja babcia, to okazało się, że w momencie robienia zdjęć, przepływały tamtędy piękne chmury... I nic kompletnie nie widać...
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |