![]() |
Mnie tam niepotrzebne. Dlatego też się nie spinałem z wysyłaniem o północy.
|
Udało się, ale nie było warto, jestem rozczarowany tym inbox'em
Brak podstawowej funkcjonalności... co z tego, że ładnie wygląda, jak nie ma możliwości dodania sygnatury / podpisu... No ale dla zasady, trzeba mieć tego inbox ... Mam 2 wolne zaproszenia, ktoś chce przetestować? |
I jak? Udało się?
|
Czyli wysłać im raz jeszcze e-maila po północy ;)
Chyba się skuszę, bo zaproszenia ciągle nie dostałem ;) |
Jakby ktoś był chętny:
Cytat:
Cytat:
|
Dokładnie...
Źle się dzieje w Google. Google Inbox różni się tym od zwykłego klienta, że ma odkładanie wiadomości na później oraz możliwość wyłączenia powiadomień na konkretne grupy wiadomości. Przejęcie ekipy Sparrow się opłaciło jak widać ;) Jest już nowy Gmail 5 z obsługą każdej skrzynki, więc jeżeli ktoś czeka na zaproszenie może sobie ją zainstalować i zobaczyć przedsmak. |
Sztuczne wywoływanie popytu - skoro tak trudno zdobyć, znaczy że to coś dobrego/fajnego/niepowtarzalnego/osom/emejzing. :mruga:
Bez paniki - za rok, dwa będą prosić by wziąć. :P |
Złe, wręcz tragiczne...
Z tymi zaproszeniami to cyrk taki sam jak był z gmail... |
Cytat:
na razie czytelne, choć za bardzo cukierkowe :P możliwe, że jak dotrze S5 i wrócę z wojaży to poprzyglądam się bardziej ... |
Zaproszenia dostałem po tygodniu od momentu otrzymania go od Google, więc pewnie i u Was będzie podobnie.
Co do systemu, to jak wrażenia? |
Cytat:
|
Coś lipa z tymi zaproszeniami, mi nic nie przyszło też....
|
No tak bo inne korporacje tego nie robią hahaha. Apple, Microsoft wszystkie robią dokładnie to samo, tylko się z tym tak nie afiszują. Analizowanie poczty, zachowań, zakupów itp. itd.
Tak btw to ten Okopień przypadkiem nie blogaskował dla SP? :D No ale po zakupie pierwszego sprzętu od Apple w końcówce 2013 widocznie zmienił orientację..znacyz religię..znaczy wyznanie...znaczy zainteresowania i przeszedł do MajApple? ;) aha, Cytat:
|
http://pawel-okopien.myapple.pl/post...z-google-inbox
Andy, mozesz juz zaczac hejtowac uzasadnione argumenty za sama domene. |
Cytat:
;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:10. |