![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Poszukuję sterowników do...
Hej,
Nie wiem czy taki temat już istnienie, mam nadzieję, że nie .. Jeżeli ktoś szuka sterowników a nie może ich znaleźć, niech pisze tutaj. Nie ma sensu tworzyć oddzielnych wątków (chyba że ja zdublowałem to skasujcie ten temat )Szukam sterowników, dokładnie oryginalnej płyty instalacyjnej do tunera TV WinTV-PVR-150. Zmieniłem system na siódemkę, ściągnąłem driver z aplikacją , próbuję instalować... a tu zonk Instalator chce oryginalną płytę ze sterownikami do karty, aby kontynuować. Czysta pazerność producenta karty, który każe sobie płacić za płytkę.. http://www.hauppauge.com/site/suppor...rt_pvr150.html komunikat widniejący pod linkiem do plików z w/w strony: Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie to o poszukiwaniu sterów jest trochę tematów.
![]() Kod:
http://forum.cdrinfo.pl/search.php?query=sterownik*&titleonly=1&forumchoice[]=113&childforums=1&do=process
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 19.02.2010 o godz. 18:36 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
![]() |
jou no proszę Cię
umiem te skróty czy to jakaś aluzja do umiejętności używania wyszukiwarki forumowej?
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiesz, skoro masz nadzieję, że nie dublujesz tematu, to znaczy, że nie masz w tym względzie pewności.
![]() Mnie nie przeszkadza, a czy (i jak) użyłeś wyszukiwarki - nie wiem, Ty mi powiedz.
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
![]() |
He
jest wiele tematów, nie ma ogólnego. Z moim problemem sobie poradziłem, p2p to jednak pożyteczna rzecz
|
![]() |
| Tagi |
| sterowniki |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| POSZUKUJE sterownikow do pad MT-171. Pomozcie. | frog | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 3 | 19.01.2009 08:09 |
| Poszukuję sterowników - pomocy | Slewers | Off topic | 2 | 13.01.2007 18:28 |
| Instalacja sterowników ATI Proprietary Linux x86 Drivers v8.14.13 | mgit | Off topic | 0 | 20.07.2005 10:21 |
| Poszukuję sterowników dom skanera Boeder | maliniak | Off topic | 3 | 28.04.2005 17:30 |
| Poszukuje sterownikow do Hitachi GD-2500 | tzygon | Napędy optyczne DVD | 3 | 27.03.2005 19:46 |