![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
MasteR of PuppetS
Data rejestracji: 31.08.2005
![]() |
Miracast, bezprzewodowa transmisja obrazu
Nie jestem dobrze obeznany w tym temacie, ale o co chodzi.
Planuje zakup laptopa, a jako że mam odtwarzać Blu-ray (Sony BDP-S6700) z WiFi, technologią DLNA i Miracast chciałbym to wykorzystać do, w głównej mierze, oglądania filmów właśnie z laptopa na TV. Telewizor nie jest typu smart. I teraz moje pytania: 1. Czy każdy obecnie produkowany laptop mi to umożliwi? 2. Czy konieczne będzie zainstalowanie dodatkowego oprogramowania na laptopie? 3. Czy są jakieś dodatkowe wymaganie, który musi spełnić sam laptop? 4. Jak się ma Miracast do Intelowskiego WiDi? Czy to ze sobą działa? Laptopa parowałybym z odtwarzaczem BD, a potem po kablu HDMI do TV. Udało mi się już sparować Huawei'a P10 lite z BD i działało.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Edycja obrazu w formacie cd-i? | dexter74 | Napędy optyczne CD | 5 | 17.10.2008 17:58 |
Problem z przechwytywaniem obrazu w Pinnacle Studio Quick Start 9.3 | lukand | DVD-Video | 0 | 08.03.2007 20:23 |
Jak dopasować dźwięk do obrazu ? | Mofar | DVD-Video | 1 | 12.01.2006 23:48 |
Jak dopasować dźwięk do obrazu ? | Mofar | Napędy optyczne CD | 0 | 12.01.2006 21:45 |
Problem Z Otworzeniem Obrazu Bin | end | Napędy optyczne CD | 1 | 05.11.2004 09:26 |