![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Instalacja Office 2010 starter w windowsie 8
Tak jak w temacie. Czy ktoś miał styczność z taką instalacją ? Na internecie wszyscy piszą o instalacji poprawki KB2553141 przed poprawkami z Windows Update, która powinna rozwiązać potem problem z instalacją startera. Jednak u mnie podczas instalacji tej poprawki (którą znalazłem tylko w wersji 32bitowej) wyskakuje błąd o treści "Oczekiwana wersja produktu nie została odnaleziona w systemie". No jasne, że nie została, bo muszę tą poprawkę zainstalować przed instalacją Startera. Masło maślane... Jakieś sugestie ?
:edit: Nie wiem jak to zrobiłem, ale się udało. Nie zainstalowałem tej poprawki, ponieważ już wcześniej miałem pobrane poprawki z Windows Update więc zrobiłem to w inny sposób, a mianowicie tak jak jest na tej stronie. Plik instalacyjny, czyli SetupConsumerC2ROLW.exe, uruchomiłem w trybie zgodności z windows 7 i poszło. Bez uruchomienia w trybie zgodności oczywiście wyskakiwał mi błąd przy zapisie konfiguracji. :edit2: Ponoć każdy Office z serii 2010 (oczywiście poza starterem) nie wymaga takich zabiegów i instaluje się "bezboleśnie".
KarolluZ ruleZ ![]() Ostatnio zmieniany przez KarolluZ : 06.12.2012 o godz. 23:27 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
jak przenieść ustawienia office 2010? | Zetoxa | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 03.03.2012 16:50 |
Open Office - PL czy nie ?? | sc0rpi0 | Off topic | 12 | 11.03.2005 22:39 |
Instalacja Office XP pod WinXP | Zetor | Off topic | 2 | 10.05.2003 14:51 |
Office XP w systemie dzierżawy za 50% wartości (!!!) | -=KoWaLiK=- | Off topic | 2 | 10.04.2003 09:03 |