![]() |
ok. wiec co arto dzis wziasc i od kogo. zeby bylo szybko i w miare tanio. pod warunkiem, ze nez moze byc tylko z gniazdka tel. :)
|
Nie zapomnijcie Panowie o pewnym szczególe - trzeba mieć abonament telefoniczny - nawet socjalny z TP to dodatkowo 28 zł miesięcznie.
|
Cytat:
|
A ja pewnie przejdę z tepsy 1Mbit/s na kablówkę w Multimedia.
Za internet 1Mbit/s średnio zapłacę przy umowie na 1rok 65zł (6*49zł i 6*81zł). Teraz za Neostradę płacę 76,01zł + abonament 42,70zł. |
Ja bym wrzyciu nie przeszedl z kablowki na ADSL... po prostu upload na ADSL jest zalosny... 1mbit bym chcial uploadu ale niestety nie ma tak dobrze... juz nie mowiac o 2mbit... W chello przynajmniej jest opcja 1mbit... szkoda ze 2mbit nie ma...
Niby na ADSL2+ mozna 15mbit/800kbit w opcji DSL... mam nadzieje ze dadza pakiety Neostrady z czyms takim Co mi po roku za free przy 3 letniej umowie jak po poltora roku bedzie mnie trafiac ze place 2x wiecej od innych... po 2 latach to bede klnac a po 2.5 roku bede plakac ze chce szybszego neta a umowa trzyma... |
Cytat:
|
Cytat:
:spoko: |
Oferta wed***322;ug mnie jest w tej chwili najlepsza...
35z***322; miesi***281;cznie (w***322;***261;czaj***261;c modem i aktywacj***281;) za 1M ***322;***261;cze to niewiele, a zauwa***380;cie ***380;e wi***281;cej jak o 35 z***322; stanie***263; ju***380; nie mo***380;e :szczerb: |
U mnie na szczescie odkad netia podniosla up do 512kbit wszystko jest w porzadku.
Jak mnie nie bylo to wymieniali na klatce kable od UPC - zeby uciagnelo chello - wszystko jest idealne, nowe i blyszczace ;-), wiec jak tylko skonczy mi sie umowa z netia (luty 2008r.) przechodze na chello (12mbit?). |
Cytat:
Staniec nie moze, ale predkosci po 3 latach wzosna kilkukrotnie... |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
nizej znajdziecie bardzo ciekawy raport opublikowany przez urzad komunikacji elektronicznej
dotyczący cen uslug dostepu do internetu swiadczonych w ramach umow BSA (na łaczach TP SA) przez operatorow korzystajacych z takiej mozliwosci Porownanie ofert Internet BSA z oferta TP lipiec 2007 Załącznik 41425 |
Szkoda, ***380;e jeszcze trzeba p***322;aci***263; abonament za telefon. Zrezygnowa***322;em rok temu z TPSA ze wzgl***281;du na abonament... mia***322;em nadziej***281;, ***380;e uda si***281; po kablach TPSA poci***261;gn***261;***263; Neti***281; - a tu zn***243;w abo... ech...
|
A ja nie bede mial wyboru. Abonament socjalny w TPSA (czyli sie z nia po 3 latach przprosze) i internet z Netii. Ten GPRS Idei jest zbyt wolny i jeszcze po 0,5 GB tna go jak cholera.
|
no dobra ja sie chyba skusze na 24 miesiace na 1 mbit/s. mam telefon w netii wiedz zadnego utrzymania łacza albo czegos w tym stylu chyba mi nie dowala ? jeżeli ma moze ktoś to niech sie podzieli opinia na ten temat.
pozdrowienia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |