![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Jak w ESET ustawić wyjątki dla kilku aplikacji.
Mam problem z nowym ESET Smart Security 5, po jego zainstalowaniu i ustawieniu kontroli rodzicielskie (bez tego cały czas eset krzyczy wykrzyknikiem) blokuje mi GG i ściąganie poczty w outlook z gmail.
Jak w ESET ustawić wyjątki dla tych aplikacji, bo jakoś nie mogę sobie z tym poradzić.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Prawym na ikonce ESET-a - Advanced setup i tam masz poszczególne kategorie dla komputera/sieci/www/kontroli rodzicielskiej i możesz sobie wykluczać co tam chcesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Ale tam da się wykluczać adresy URL a nie dane aplikacje. Nigdzie nie mogę znaleźć gdzie odblokować tego outlooka i gg.
![]() |
#4 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
W ustawieniach zobacz Network - Personal firewall - rules & zones - zone & rule editor i tam dodaj te aplikacje
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
DScaler - jakie są optymalne ustawienia i jak ustawić pilota? | Zielona | Off topic | 0 | 26.02.2007 00:45 |
Jak w IfoEdit ustawić właściwy audio stream? | BlackJack | DVD-Video | 3 | 13.01.2006 22:57 |
Jak ustawić laser w DVD ? | Guzmen | Napędy optyczne DVD | 3 | 14.04.2005 10:34 |
Jak ustawić w Nero żeby pokazywało szybkość nagrywania | para | Napędy optyczne CD | 34 | 07.03.2003 18:55 |