![]() |
kurde jeszcze nie och***322;on***261;***322;em, plik musze jeszcze dzi***347; wys***322;a***263; do korekty...
|
Cytat:
|
We***378; w***322;***261;cz kopi***281; zapasow***261; i niech Ci Word j***261; zapisuje w innym miejscu na dysku...
|
Witam,
Mam taki sam problem z utratą pliku worda. Znalazłem jakieś ukryte pliki, ale po otwarciu w wordzie pokazują się "krzaki" zamiast tekstu (oczywiście, tam gdzie to potrzebne zmieniłem rozszerzenie tmp na doc). Jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc. |
RATUNKU - właśnie sobie nadpisałam plik w word z notatkami na dzisiejszy egzamin
z tej dyskusj nic nie kumam może mi ktoś po polsku wytłumaczyc co mam zrobic i jak? |
nic nie rozumiem. Zainstalowalem program strongrecover, który pokazuje potrzebe dla mnie pliki z koncuwkami: *.doc, *.lnk . Co to sa za pliki? Nadpisane? Jak ominąć licencje strongrecover? MOze jest jakaś darmowa próbka?
|
od placzu juz mi spuchly oczy
Cytat:
Probowalam robic wszystko jak ty... nic z tego. Mam prablem dokladnie tego samego typu co ty miales :( Nie moge tego znalesc w tym freundelete, a moze nie wiem gdzie szukac...? jakies podpowiedzi? pomozecie? :<<< |
CDN nadpisany plik word
Cześć,
Przepraszam za odkopywanie tego tematu. Mam jednak problem na który nie znalazłem rozwiązania. Dzisiaj chciałem przenieść plik z pulpitu do folderu. Nie myśląc przeniosłem go i kliknąłem Move and Replace. Szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet, że miałem w dwóch wersjach jeden i ten sam plik. Oczywiście ten najnowszy, na którym mi zależało, nadpisałem tym z pulpitu starszym. Nie mam już pomysłu jak odzyskać ten .doc. Data modyfikacji pliku jest z 04.06.2014, natomiast na pewno jeszcze w piątek 06.06.2014 go modyfikowałem. Proszę o pomoc. Freeundelete nie może odnaleźć dysków. |
Nie odzyskasz. Twoja sytuacja jest inna niż opisywana w tym temacie.
|
Nie ma jakiejś możliwości przywrócenia komputera do stanu np. sprzed kilku dni?
|
Komputer stoi pod biurkiem, to do czego się odnosisz to system operacyjny. Jest coś takiego w Windowsach jak punkty przywracania systemu, ale one chyba robią kopie tylko istotnych dla siebie danych, a nie użytkownika. Zawsze to wyłączam, więc nie wiem.
Za kilka lat Microsoft powinien zastąpić NTFS, ciekawszym ReFS, który będzie przechowywać snapshoty. Wówczas będziesz mógł wrócić do kopii każdego z plików. |
Przywracanie systemu nie ingeruje w dokumenty użytkownika, więc tym sposobem nic nie zdziałasz.
Choć zdesperowanemu nie zaszkodzi spróbować. |
Cytat:
|
W Windowsie też coś podobnego jest, tylko czy to działa jak należy, nie wiem KLIK.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:57. |