![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Właśnie ten zainstalowałem, ale dalej nie mam ikon.
Najpierw zrobiłem full instalację (ponad 400 MB), za drugim razem wgrałem tylko Visualization style (coś ponad 100 mega). I tu i tu nie ma ikon. W międzyczasie miałem jeszcze problem z programikiem który zużywał mi 100 % procesora... ManDragon - Jaki masz pack? Vista czy Longhorn? http://img337.imageshack.us/img337/3...ek015po.th.jpg |
Cytat:
http://img149.imageshack.us/img149/3...dasd4ws.th.jpg |
Wydaje mi się, że możesz coś takiego zrobić programem Cursor XP. Jest darmowy, a nawet jak nie używasz dodatkowych zbiorów kursorów, to może się przydać :)
|
Dzieki za linkii :)
Mam za to inne pytanie: Control Panel/ Printers & Other Hardware/ Myszek/ Pointers Czy można gdzieś zapisać moje ustawienia tych ikon/kursorów? (ale tak abym np. mógł nagrać na płycie, a po ponownym formacie wgrać i mieć przywrócone te ustawienia). ??? |
Masz na myśli ten patch czy jakiś program? Sam patch jest jedynie od styli wizualnych, zmiana ikon itp. to już inne oprogramowanie, np. Style XP.
|
Nie ma w tym packu ikon folderów itp.?
Trzeba jeszcze się bawić jakimś programem czy wystarczy gdzieś to włączyć? |
Ilość załączników: 1
@Arcadio w załączniku masz styl "Vista Inspirat". Natomiast jeżeli interesuje Cię też zmiana shella to ściągnij i zainstaluj to.
|
Cytat:
Jak tą Vistę zainstalować? |
Wgrałem sobie jakiś styl na próbę. W praktyce nie wyglądał tak ładnie jak na screenach więc go odinstalowałem - namieszał mi coś w SP 2 i musiałem Service Packa od nowa instalować.
Mam nadzieję że więcej problemów nie będzie i jutro uda mi się włączyć kompa:) |
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystko zależy, jakiego programu się używa. Style XP rzeczywiście trochę pamięci zżera (ale bez przesady), natomiast zastosowanie patcha pod Windowsa i wgranie nowego stylu chyba w minimalnym stopniu (jeśli w ogóle) wpływa na zużycie pamięci.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |