![]() |
Cytat:
|
@Bartek wysłałeś już???
Jeżeli tak to wyślij jeszcze raz bo nic nie dostałem :| |
Cytat:
noo mi tez jak mozesz :D mail w podpisie :) |
No jest Konin :)
Zaraz ci wyślę :D A tak wygląda moje miejsce pracy :taktak: http://img327.imageshack.us/img327/5743/obraz9fa.th.jpg |
Hmmm...
No to @Bartek jakbyś mógł to wyślij mi na maila tą wtyczkę do Konfabulatora i Konfabulatora :D (mail w podpisie) Musze sam sprawdzić bo coś mi się wierzyć nie che, że jest Konin :P |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ogólnie do czego słuzy Konfabulator wiecie? Pokazuje co mamy do zrobienia, można ustawić sobie zegarek analogowym, pokazuje użycie CPU... :D Ja mam ustawioną tylko pogodę :taktak: A styl systemu to RoyalFour i dokładnie jest Dark Grafit :D @Hinks jest Konin :) Musisz wpisać w Location: Konin, Poland P.S. Załączniki: 1. Dodaję moją skórkę do Rainlendera A i kto chce wtyczkę do Konfabulatora lub Konfabulatora - prosić na priv i podac maila, bo archiwum jest za duże, a te go podzielic jakoś nie mogę :| :) |
@Bartek czy mógłbys mi podać linka do tego konfabulatora?? bo jak szukam to mam tylko pod Mac OS X
Konfabulator 2.0 Producent/dystrybutor: Pixoria Data dodania: 2005-05-25 Rozmiar pliku: 5,09 MB Licencja / cena: Shareware Platforma systemowa: Mac OS X |
Cytat:
jakiego skina uzywasz do Rainlendara??skad go masz? ten program do pogody to konfabulator tak?? fajnie sie te programiki komponuja z tym stylem a ja mam ten sam styl systemu co ty :D Royal...cos tam ;) |
Cytat:
Sam sprawdzałem... A może ty masz zrobione, że pogode pokazuje z Poznania, a miasto wpisałeś Konin :> ??? |
@Hinks przeciez to Konfabulator :D
|
ja o 72 Hz mogę zapomnieć :( tylko 60 Hz więcej monitor nie wydoli na rozdzielczości 1024x768 :(
|
@Bartek co to za program pokazujący pogodę??
:wow: I jest nawet nasze "znane" miasto... PS.A na pasku systemowym to już więcej ikonek chyba się nie zmieści ;) |
Cytat:
Czas na zmiane na 19' ale nie LC <nie> __ Cytat:
|
Cytat:
Mam LG StudioWorks 55i ma 8 lat nie do zdarcia :D |
Osobiście używam 1600x1200@75Hz :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:34. |