Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   jak wygląda TERAZ Wasz pulpit? <STYLIZACJA WINDY> (https://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-wyglada-teraz-wasz-pulpit-stylizacja-windy-28302/)

Pagerus 28.12.2004 08:42

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Dobra, dobra, tak tylko wnioskowalem, wystarczylo napisac a nie pokazywac jak pusto u Ciebie :jezyk:

Pusto to jest wyjątkowo - robiłem świąteczne porządki :D

legion 27.12.2004 23:41

kurcze ja tak dawno juz pulpitu nie zmienialem :) a tu juz tyle zmian co niektorzy :D

andrzejj9 27.12.2004 22:46

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Dobra, dobra, tak tylko wnioskowalem, wystarczylo napisac a nie pokazywac jak pusto u Ciebie :jezyk:

Musiał się pochwalić, bo raz w życiu zamiast dwustu ikonek miał na pulpicie dwie ;) :P

pablocoo 27.12.2004 22:43

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Hehe - aby rozwiac wszelkie wątpliwości zamieszczam zrzut domowego pulpitu - jak widac tu jest Win XP a nie 98 :D

Pagerus 27.12.2004 20:54

Ilość załączników: 1
Hehe - aby rozwiac wszelkie wątpliwości zamieszczam zrzut domowego pulpitu - jak widac tu jest Win XP a nie 98 :D

MariuszV 27.12.2004 17:37

Ja mam to zainstalowane i wszystko dziala OK ale ja mam chyba jakas starsza wersje zaraz sciagne 8 :)

pablocoo 27.12.2004 15:06

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No i OK - ale W98 mam jedynie w pracy - a w domu mam XPka - więc no problem :)

No i spoko :)
Probowalem kiedys ten program, wtedy to byla wersja 5
Zainstalowalem jak juz system sie nadawal do reinstalacji i wyglad byl calkiem fajny ;) A sys sie juz bardziej nie uszkodzil niz byl w tym momencie raczej ;)

Pagerus 27.12.2004 14:35

Cytat:

Napisany przez pablocoo
@Pagerus
Ze screena powyzej wnoskuje, ze masz Windows 98
a wydaje mi sie (chociaz reki sobie nie dam uciac), ze LTP dziala tylko na XP

No i OK - ale W98 mam jedynie w pracy - a w domu mam XPka - więc no problem :)

pablocoo 27.12.2004 14:02

@Pagerus
Ze screena powyzej wnoskuje, ze masz Windows 98
a wydaje mi sie (chociaz reki sobie nie dam uciac), ze LTP dziala tylko na XP

andy 27.12.2004 13:37

Sorki za przekrecenie nicka ;) A ja nie robilem kopii i jakos wszystko poszlo dobrze :)

Pagerus 27.12.2004 11:31

Cytat:

Napisany przez @ndy
@Pegarus ta kopia to dla bezpieczenstwa. I jest zalecana przez autorow. Ja jej nie robilem. Jakos wszystko poszlo bez problemu ;) Wiec sprobuj.

Pegarus? :haha:
No i pewnie spróbuję to zrobić :) Ale najpierw poczekam - niech Andrew próbuje pierwszy :D

andrzejj9 27.12.2004 10:55

Wiesz, skoro odpowiadam to można by podejrzewać, że wszystko poszło sprawnie ;)

Ale niestety - jeszcze nie testowałem. Zrobię to dzisiaj, ale też pójdę " na żywca". Nie mam żadnego programu, którym mógłbym zrobić kopię partycji, a nie chce mi się go teraz szukać. Zaryzykuję, że wszystko pójdzie dobrze :)

andy 27.12.2004 09:47

@Pagerus ta kopia to dla bezpieczenstwa. I jest zalecana przez autorow. Ja jej nie robilem. Jakos wszystko poszlo bez problemu ;) Wiec sprobuj.

Pagerus 27.12.2004 08:47

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wygląda nieźle, zaraz przetestuje. Dzięki za linka

Daj znać jak się skończyły testy... ta kopia partycji to mi się nie podoba... na razie sys chodzi mi w miarę stabilnie - nie chciałbym tego zmieniać w najbliższym czasie :D
A że już po świętach - to wracam na parę dni do takiej tapety :)

andrzejj9 26.12.2004 22:36

Cytat:

Napisany przez @ndy
Witam, ze nie kcialem zakladac nowego tematu wo wrzucilem to tu. LTP8 sluzy do upodobnienia naszego OSa do Longhorna. Obrazek przedstawia moj system po zainstalowaniu owego dodatku. Przed instalacja radzilbym zrobic kopie partycji bo w niektorych przypadkach system odmawial posluszenstwa.
Nie dodawalem niektorych bajerkow bo mam zaledwie Celka 633MHz i Rive TNT2 32MB ;)
Pliczek do pobrania z tego linka ~15MB

Pozdrawiam

Wygląda nieźle, zaraz przetestuje. Dzięki za linka

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27.