![]() |
Cytat:
|
kurcze ja tak dawno juz pulpitu nie zmienialem :) a tu juz tyle zmian co niektorzy :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Hehe - aby rozwiac wszelkie wątpliwości zamieszczam zrzut domowego pulpitu - jak widac tu jest Win XP a nie 98 :D
|
Ja mam to zainstalowane i wszystko dziala OK ale ja mam chyba jakas starsza wersje zaraz sciagne 8 :)
|
Cytat:
Probowalem kiedys ten program, wtedy to byla wersja 5 Zainstalowalem jak juz system sie nadawal do reinstalacji i wyglad byl calkiem fajny ;) A sys sie juz bardziej nie uszkodzil niz byl w tym momencie raczej ;) |
Cytat:
|
@Pagerus
Ze screena powyzej wnoskuje, ze masz Windows 98 a wydaje mi sie (chociaz reki sobie nie dam uciac), ze LTP dziala tylko na XP |
Sorki za przekrecenie nicka ;) A ja nie robilem kopii i jakos wszystko poszlo dobrze :)
|
Cytat:
No i pewnie spróbuję to zrobić :) Ale najpierw poczekam - niech Andrew próbuje pierwszy :D |
Wiesz, skoro odpowiadam to można by podejrzewać, że wszystko poszło sprawnie ;)
Ale niestety - jeszcze nie testowałem. Zrobię to dzisiaj, ale też pójdę " na żywca". Nie mam żadnego programu, którym mógłbym zrobić kopię partycji, a nie chce mi się go teraz szukać. Zaryzykuję, że wszystko pójdzie dobrze :) |
@Pagerus ta kopia to dla bezpieczenstwa. I jest zalecana przez autorow. Ja jej nie robilem. Jakos wszystko poszlo bez problemu ;) Wiec sprobuj.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
A że już po świętach - to wracam na parę dni do takiej tapety :) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |