Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   jak wygląda TERAZ Wasz pulpit? <STYLIZACJA WINDY> (https://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-wyglada-teraz-wasz-pulpit-stylizacja-windy-28302/)

kraluk 26.11.2004 19:48

Ilość załączników: 1
A tutaj mój pulpicik:D

andrzejj9 26.11.2004 11:47

Cytat:

Napisany przez tengu
Dzięki wam - Ziele i pppnet - faktycznie pomyłka sorry :(

Edit:

O kurczę tam są tapety Luisa Royo - kocham rysunki tego gościa

Rzuć okiem jeszcze na Rodney Matthews :) (nie wiem, czy jest na tej stronie, ale na pewno sporo go na necie). Zupełnie inny styl, ale klimaty podobne :)

tengu 26.11.2004 10:05

Dzięki wam - Ziele i pppnet - faktycznie pomyłka sorry :(

Edit:

O kurczę tam są tapety Luisa Royo - kocham rysunki tego gościa

Pagerus 26.11.2004 09:53

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak Ci się tylko wydaje. Po prostu zobaczyłeś kawałek ekranu na moim pulpicie, co Ci się dawno nie zdażyło na Twoim, bo ikonki wszystko zasłaniają, i na zasadzie kontrastu pomyślałeś, że ten mały pasek zajmuje trochę miejsca :mruga: ;)

Na moim pulpicie są tylko niezbędne rzeczy - a że Ty korzystasz tylko z Mój Komputer i Kosza :P

Cytat:

Napisany przez zYxMa
A widzieliście mój byrdel? :P

Widzieliśmy :haha:

zYxMa 26.11.2004 00:43

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak Ci się tylko wydaje. Po prostu zobaczyłeś kawałek ekranu na moim pulpicie, co Ci się dawno nie zdażyło na Twoim, bo ikonki wszystko zasłaniają, i na zasadzie kontrastu pomyślałeś, że ten mały pasek zajmuje trochę miejsca :mruga: ;)

A widzieliście mój byrdel? :P

andrzejj9 25.11.2004 22:26

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Etam - zaśmieca tylko fragment ekranu :haha:

Pagerus 25.11.2004 21:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja już bez tego żyć nie mogę :) Jak się przypadkiem wyłączy, to się w Windowsie nie mogę znaleźć ;)

Etam - zaśmieca tylko fragment ekranu :haha:

Piotr4s 25.11.2004 18:07

Cytat:

Napisany przez Ziele
Tak tylko napisałem :D
wychodzą mu bardzo realistycznie te postacie :D

@tengu po twojej wypowiedzi mam takie dziwne wrażenie ze to do mnie było :D:D

Pewnie się pomylił ;)
@tengu Tak jak już wcześniej Ziele powiedział tapetka pochodzi z www.artfan.net . Poszukaj tam. Może znajdziesz coś jeszcze.

andrzejj9 25.11.2004 18:01

Cytat:

Napisany przez zYxMa
Znalazłem - zainnstalowałem :D Prezentuje się fajowo :D Dzięki :spoko: Na razie obczajam ;)

Ja już bez tego żyć nie mogę :) Jak się przypadkiem wyłączy, to się w Windowsie nie mogę znaleźć ;)

zYxMa 25.11.2004 16:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
StatBar - znajdziesz w necie. Według mnie rewelacja :)

W tym topicu pisałem już na ten temat - zobacz moje posty, jest tam trochę więcej informacji na jego temat.

Znalazłem - zainnstalowałem :D Prezentuje się fajowo :D Dzięki :spoko: Na razie obczajam ;)

andrzejj9 25.11.2004 15:41

Cytat:

Napisany przez zYxMa
A to nie czasem ten koleś :) http://www.kagayastudio.com/profile/image/photo_01.gif

andrzejj9 a mogę zapytać co to za pasek masz na górze z tym CPU, RAm itd.. ??? To jakiś program pokazujący stan RAMu i reszty?

StatBar - znajdziesz w necie. Według mnie rewelacja :)

W tym topicu pisałem już na ten temat - zobacz moje posty, jest tam trochę więcej informacji na jego temat.

Pagerus 25.11.2004 15:41

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Oni wszyscy sa do siebie podobni :)

:haha: coś w tym jest :haha:

mr_spock 25.11.2004 15:38

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Co do wyglądu to nie jestem pewien - ale miałem gdzieś artykuł o nim - tylko nie pamiętam czy było tam zdjęcie...

Oni wszyscy sa do siebie podobni :)

Pagerus 25.11.2004 15:32

Cytat:

Napisany przez zYxMa

Co do wyglądu to nie jestem pewien - ale miałem gdzieś artykuł o nim - tylko nie pamiętam czy było tam zdjęcie...

Ziele 25.11.2004 15:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Koleś? Wiesz kto to rysuje, czy tak po prostu napisałeś? Bo akurat na tą informację nigdy nie trafiłem, a zawsze zastanawiałem się, czyje to dzieła :)

Tak tylko napisałem :D
wychodzą mu bardzo realistycznie te postacie :D

@tengu po twojej wypowiedzi mam takie dziwne wrażenie ze to do mnie było :D:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:16.