![]() |
Dokładnie nie wiem, ale ani to estetyczne ani szybkie jak się ma tyle ikon. Porównaj start systemu z pulpitem pełnym i pustym, a zobaczysz różnicę.
|
Monter jak wiesz JAK pamieciozerne sa ikonki na pulpicie to mozesz podac mniej wiecej az JAK one sa pamieciozerne ? 1MB jedna ikonka ? ;) or 10ikonek 1MB ? ;) nie no serio jestem ciekaw
|
Ilość załączników: 1
A ja z innej beczki... Lubię porządek na pulpicie i wiem jak pamięciożerne są duże ilości ikon na nim. Dlatego sam stworzyłem sobie jakiś czas temu maly programik w Delphi będący konfigurowalnym menu rozwijanym po kliknięciu na ikonę koło zegara. Załączam zrzut swojej listy (wszystko na niej można zmieniać) - jak ktoś byłby zainteresowany mogę podesłać programik. Ma on swoje wady i niedoróbki ale mi wystarcza :D
Screen: |
fajna skórka z tlen'a...
|
|
czero - czyżby to był piekny, lśniący, boski, rewelacyjny, niepowtarzalny Peugeot 907?? Ja też na te autko choruje od niedawne. Czekam do środowego losowania, a potem albo kupie albo bede czekal do soboty :D
A, tak przy okazji to zapodaj tapetke ;) :P |
Cytat:
|
Moj przyszly samochod :serdusz: :ja_chce:.
Tylko musze w totku 6 liczb dobrze skreslic :jezyk: :kasa: ;p . |
@Y@nkee_PL - wspolczuje ci :glaszcze: wiem co czujesz - sam jestem Modem na pewnym forym (www.half-life2.pl). Ludzie nie docenija jaka ciezka jest praca moda :D
@Bartek15 - poszlo :D |
Cytat:
Mam usunąć swój post??? P.S. bakupl tez tak zrobił :jezyk: |
Cytat:
Cytat:
|
@REi mógłbyś mi też podesłać na bartek.sz@gmail.com :D ???
|
Cytat:
|
:cool:
PS. kiedyś już prosiłem... prośby o tepety wysyłajcie na PW :cisza: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:57. |