![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
to jeszcze raz ja i moja Pani Ania :)
ps. cana - ten skin jest genialny... tylko ze moj sprzet jest srebrny (c.scheme: indigo) |
Cytat:
Fajna jest i wydaje mi sie, ze dobrze pasuje do koloru mojego panela. Dopiero niedawno ja odkrylem. Cos kolo tygodnia temu. |
Cytat:
Natomiast jesli chodzi o ten pasek, to jest to specjalny program (darmowy). Nazywa sie SideBar. Zajzyj na ta strone: http://www.desktopsidebar.com/index.html. Programik ogolnie przyjemny, ale jednak sie go pozbede, bo troche za duzo miejsca zajmuje (mozna wlaczyc autoukrywanie, ale mimo wszystko). Nie ma tam tez zadnych dodatkowych funkcji, ktorych nie mialbym w swoim StatBar-ze :). Najbardziej podoba mi sie w nim ten analogowy zegar, ale dla niego samego nie bede trzymal calego programu. Natomiast moze ktos wie, jak taki zegar "wbudowac" w tapete? Jedna osoba miala cos takiego zrobionego. |
Cytat:
I skąd ściągłeś ten pasek Longhornowy??? Miałem ten link, ale gdzieś się mi zapodział. Pozdro;) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
A to moj nowy sys :jezyk: |
Mi tez pulpit zmienil sie przez ostatnie dni (i to diametralnie :) ), wiec umieszczam obrazek nowego:
|
Weron mógłbyś mi przsłac tą papetę którą się pochwaliłeś ? Mój email: cybermat16@gazeta.pl
|
moze ot ze gif to taki sobie format? scina palete, nie kompresuje zbyt dobrze i tak dalej...
give PNG a try :) i bez lol'kow mi tutaj... |
sid, a co Ci sie w gifie nie podoba, co? :P lol
heh... a teraz zmienilem tapetke, tez matriksowa, bo to moja koffana trylogia ;p pozdro ;) |
Cytat:
Pozdro;) |
Podobały mi sie wasze pulpity, więc postanowiłem tez zaprezentować swój
pulpit |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:13. |