![]() |
@alien666 nie za często zmieniasz wygląd pulpitu? Ja niezmiennie od ponad roku miałem to samo dopiero dzisiaj zmnieniłem tapetke... i zanosi się na kolejny długi okres bez zmian.
|
kurde, zanim pójdę spać...zmiana pulpitu...coby lepsze sny przychodziły do głowy :cool:
|
Cytat:
|
dodam , że dzieje mi sie tak przy każdym starcie systemu...
|
mam problem z object dockiem, wyskakuje mi taki komunikat, jak to cholerstwo usunąć...ma ktoś pojęcie?
|
Ilość załączników: 1
@Berion
Zaje... tapetka :) A o to mój pulpicik :) |
A o to i moje poletko inspiracji :D
|
Cytat:
Dziękuję bardzo. (A tapeta super!) :spoko: |
|
NO ,spox tapetka ,ale jakoś nie lubie u góry "pasek start " ;)
|
Cytat:
ps: Tapetka znana, ale fajna :) |
a ta tapeta...podoba się?
|
Cytat:
daj maila to ci wrzuce |
Cytat:
Widzę też jeden z moich ulubionych styli :) |
Cytat:
reputka dla ciebie :piwo: |
ze statbarem:
|
Cytat:
|
spoko już idzie... ;)
|
Cytat:
Co to za tapetka? Wygląda bardzo fajnie. Super by było jakby miała 1280x1024. Mozesz mi podasłać ją na maila? bartekz |tutaj małpka| gmail.com |
a ja tak teraz sobie zrobiłem pulpecika ;)
|
Dzięki :)
|
Cytat:
|
@andrzejj9
Fajna tapetka I jakbyś mógł napisz co to za programik ten na samej górze ?? :D |
Ja w dalszym ciągu niezmiennie na XI 01
|
Przy okazji reinstalacji Windowsa lekko zmieniłem pulpit :) :
|
Zbliża się premiera (a i koncert niedługo :jupi2: ) więc nowy pulpicik:
http://img146.exs.cx/img146/4408/pulpitluty0tr.jpg Jak zawsze minimalistyczny. Załącznik 46246 |
@ 3|\/|3$s konsolka jest fajna :piwo: ;)
|
Dla zaiteresowanych kozystajacych z Windozy XP :
-Przezroczysta konsola pod Win XP : http://sourceforge.net/project/showf...ease_id=184932 -Przezroczyste okna pod Win : http://www.actualtools.com/?ref=atb30_prg |
CO do playerów to ostatnio wróciłem do WMP10 :) A to ze względu na skórkę z Lord of The Rings: Battle for Middle Earth :) Jak dla mnie jest po prostu świetna:)
Zresztą oceńcie sami! http://skins3.wincustomize.com/TheSk...nmedia/512.jpg |
Cytat:
Jet Audio kiedyś próbowałem, ale też nie przypadł mi specjalnie do gustu.. Ale było to już jakiś czas temu, więc może czas, żeby znowu spróbować? :) |
...i xdesktop też nie.... ||
|
Cytat:
haha i tu cie mam...ten temat to BLACK BOX ale pod winde...niezły czad bo hcodzi bez instalki, sam program się nazywa black box i nie jest litestepem, ale to tak na marginesie :cool: |
Cytat:
Jest to temacik chyba do DesktopX, kopia BlackBoxa z Linuxa :P |
ten odtwarzacz to jet audio-barrdzo dobry player, a przy okazji ripuje cdaudio, konwertuje do kilku popularnych formatów(mp3pro,ogg,wma.itd),kasuje cd-rw,nagrywa audio o wiele lepiej niż np. nero,ma radio, odtwara filmy z dość dobra jakością(niestety bez napisów)ufff....co jeszcze...aha! odtwarza muzyczkę ;) no i jest za***isty, amoje pytanko nadal aktualne co to jest ten temat windy na poprzednim obrazku, kto zgadnie ten...ma radochę... :)
|
Cytat:
Cytat:
A co do pulpitu @Aliena666 to widzę że jest to JetAudio :) Całkiem niezły playerek swoją drogą, jakiś czas go używałem. |
Cytat:
Co to za programik na samej górze z tymi kilkoma zakładkami? Pozostałe znam, ale tego nie kojarzę. @ Alien Jaki to odtwarzacz muzyki? Jakaś nakładka na WinAmpa? |
ten tegez co to jest? :)
|
A tak oto wygląda w chwili obecnej muj pulpicik :)
http://img153.exs.cx/img153/4895/clipboard010bf.th.jpg - Edit - Tutaj screenik z winampem i w tle Konnekt :D http://img170.exs.cx/img170/925/clipboard017qb.th.jpg |
czy ktos zna jakis czarny styl? bo aquadark ktorego uzywam obecnie jest troche niedopracowany
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no no minimalizm rządzi, ale pisz coś stary...tak bez textu to jak bez przysłowiowego semtexu...;)
|
|
no no ładne(linuksik).
zawsze mi sie te przeźroczyste okna w linuchu podobały, ale powiem szczerze, że jakoś nie mam odwagi do linuxa...ta linia komend i komplikacje związane z kompilacją 9dla chcącego nic trudnego :)) mnie zniechęcają, a w windzie zostałem przy samej zmianie tematów, a miałem juz różności typu nextstart,windows blind czy talisman ...fajne te bajery(talismany) ale jednak zwykła winda mi najbardziej odpowiada... ;) |
|
ano to niezdecydowanie udziela mi się czasami, choć w większości przypadków to z nudów( w oczekiwaniu na coś co akurat dzieje sie na kompie a wymaga nudnego ślęczenia przy nim...)
|
Widze ,że zmieniasz wygląd pulpitu jak" skarpetki" ;p
No,ale z dobrymi skutkami ;) |
chodziło o nextstart a nie coś takiego dziwnego mi wyszło(trza iść spać) :)
|
a to byłby ostatni z tematów...dopóki nie znajdę czegoś nowego.
używałem kiedyś neztstarta ale nie był zbyt stabilny......;) |
no...dzięki.... a tu mała zmiana...strasznie jestem niezdecydowany co do pulpitu :)
|
Cytat:
|
no ...może jeszcze jeden
|
no kurde mam nadzieje, że teraz wskoczy......
|
To jescze raz sprubuj ;)
No pochwal się w końcu swoim pulpitem :) |
wysłałem i obrazek zeżarło?
|
a mój wygląda tak(na razie...:))
|
Apropos Win2k3 wymiata ||
|
Taki sobie pulpit mam 8 )
|
@Kraluk skorka jest z pakietu Longhorn Transformation Pack ;) A nazywa sie Slate XP (black)
Pozdro;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A to moj nowy pulpicik;) Troszke zmieniony.
|
Ilość załączników: 3
Cytat:
Masz racje, ze to kwestia gustu, ale ma to wlasnie te dobra strone, ze masz rozdzielone uzytki od zabawek. Akurat u mnie wszystko po jednej stronie,a ze nie lubie miec zbyt duzo na pulpicie, to to, czego uzywam troche rzadziej, mam w quick launch-u. Dawniej mialem po lewej uzytki, po prawej rozne jajcarckie pliki ale ze robilo sie ich coraz wiecej to powedrowaly do katalogu. Pozdro wszystkim w Polsce ;-) :fala: |
Cytat:
|
Cytat:
|
chodzi mi o to ze to mi sie nie podoba(układanie ikonek po dwoch stronach np. po prawej ikonki zwiazne z jakimiś programami po lewej z grami)ale ucinam temat bo czuje juz agresje:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wy to sobie układacie programiki na jedna gierki na druga a to wyglada dopiero beznadziejnie..bez urazy
|
http://img148.exs.cx/img148/4516/clipboard116dx.jpg
od razu uwaga do grafików-amatorów - efekt jpegizacji nieba jest CELOWY! :) |
Cytat:
|
|
a mój może być??:)
|
Cytat:
Tak jest ładniej :D |
tak jest ładnie? ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
UpGrade666 jaką masz skorke wlaczoną?? Ona jest do Windows Blindsa??
|
A tu obiecany dawno temu z domu: zmiana klimatu na tapecie.
:) |
Cytat:
|
:>.... <mhihi>
|
Cytat:
|
Ma ktoś może Rain Callendar i Rain Clock?? Bardzo prosze o przeslanie na e-mail... mroslaniec@tlen.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Albo ściągnąć sobie same pliki *.theme tak jak Royal Theme, czy Blue 3D
|
O wiele lepiej...
Neowin UXTheme Multi-Patcher v2.5.1 - http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=140707 |
Cytat:
|
Zainstalować Style XP, potem wyjąć wszystkie pliki *.theme i odinstalować Style XP,przekopiować wszystko do C\WINDOWS\Resources\Themes i mamy style XP bez dodatkowego programu.
|
A mój tak!!!
|
@Ziele Witam Krakusa :)
Ja nie używam żadnych upiększeń, nie potrzebny bajer mój XP wygląda jak 2K i to mi się podoba :) |
Na początku miałem style xp. Pełno wodotrysków ale to jest dobre tak do zabawy na chwile. Potem tylko był właczony żeby styl mi się nie wyłączył... i tyle. Więc po co ma mi zabierać ram skoro bede miał ten sam efekt jak sie użyje patcha ;). Zniana stylu jest prosta. Wystarczy odpalic plik *.msstyle a potem w okienku Właściwości ekranu: wygląd kliknąć zastosuj
|
Cytat:
Ale sprawdze ten patch, o którym mówisz. Kiedyś zresztą go miałem, ale nie bawiłem się z nim jeszcze. |
Ilość załączników: 2
lepiej użyć patcha tak aby dało się używać inne style a nie instalowac tą kobyłe stylexp. W załącznikach dałem dwa. Ja na winxp z xp1 używam tego pierwszego (działa też na win2003) ten drugi był podpisany ze jest do win z sp2.
|
zuk4u jak się wstawia te visuale żeby działały?? i czy trzeba mieć jakiś program jak tak prześlij linka skąd go ściągnąć i czy możesz mi go wytłumaczyć??????????????? :idea:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |