Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   jak wygląda TERAZ Wasz pulpit? <STYLIZACJA WINDY> (https://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-wyglada-teraz-wasz-pulpit-stylizacja-windy-28302/)

Ziele 19.12.2003 15:02

Mówisz o moich tapetkach?

>szwedzki< 19.12.2003 14:19

80/90 kilooooooooo na s! wow to nimozliwe....

:]

>szwedzki< 19.12.2003 14:17

juz leci hehe.. wypasss....

pzdr

kraluk 19.12.2003 09:49

Cytat:

Napisany przez Ziele
widzieliscie nową stronę Microsoftu?

zobaczcie tu ;)

Fajna stronka:D
THX!
Pozdro;)

zorg 19.12.2003 00:59

troszke wolno 28,5 ale idzie ---dzieki !!

ps. nie wiedzialem ze mikrosoft ma takie strony

ps2 niezle tapety-dzieki

Ziele 19.12.2003 00:37

widzieliscie nową stronę Microsoftu?

zobaczcie tu ;)

nimal 18.12.2003 14:14

a propos glosniczkow
pod adresikiem
http://www.geocities.com/thexagon/index.html
jest nowa wersja - ladniej wyglada ;)

nimal 18.12.2003 10:02

/\/\cDrive - THX za glosniczki - teraz dzwiek mnie wgniata w podloge :D

woitas - pozwolilem sobie przeslac Ci dodatkowe naglosnienie ;)

woitas 18.12.2003 09:54

/\/\cDrive, jeslibys mogl, to podrzuc mi tez.
mail w podpisie.

kraluk 18.12.2003 09:00

Cytat:

Napisany przez /\/\cDrive
Już powinniście dostać.

Dzięki! Wielkie THX@!!!
Pozdro;)

>szwedzki< 17.12.2003 21:29

[QUOTE=CIAPEK]>szwedzki< :) ... wkręcająca tapetka i wogóle pulpicik z Winampem, dobre, dobre :spoko: ;), pozdro

P.S.
Ale Wam się spodobał mój temat :D

no tak tapetka zreszta mojej produkcji.. za niedługo na www.szwed.bomba.pl ona i kilka innych i innych rzeczy :] dzieki..

a temat z pulpitami jeszcze bardziej wkręcający heheh

:piwo:

pzdr

/\/\cDrive 17.12.2003 18:34

Już powinniście dostać.

kraluk 17.12.2003 09:11

Cytat:

Napisany przez /\/\cDrive
Już poszło.

Ja też poproszę: kraluk@o2.pl Please...
Pozdro;)

CIAPEK 17.12.2003 00:50

>szwedzki< :) ... wkręcająca tapetka i wogóle pulpicik z Winampem, dobre, dobre :spoko: ;), pozdro

P.S.
Ale Wam się spodobał mój temat :D

McDrive to ja też poprosze głośniczki, kiedyś takie miałem, ale pogubiłem :(
(mail w podpisie) thx ;)

wiele 17.12.2003 00:19

I dla mnie, te głośniczki, jeśli jeszcze można -----> wiele@tlen.pl

nimal 16.12.2003 21:43

wlasnie - te fajowe glosniczki :) moglbym tez poprosic :) adresik ponizej :)

/\/\cDrive 16.12.2003 18:12

Cytat:

Napisany przez karpio
McDrive czy moglbys wyslac jeszcze raz bo mi nic nie doszlo... pliska :) zalezy mi na tych glosnikach

Już poszło.

karpio 16.12.2003 16:44

McDrive czy moglbys wyslac jeszcze raz bo mi nic nie doszlo... pliska :) zalezy mi na tych glosnikach

>szwedzki< 16.12.2003 13:44

Ilość załączników: 1
oups... moze teraz.. bo jak nie to juz nie wiem..

>szwedzki< 16.12.2003 13:32

;] tez sie przyłącze...

/\/\cDrive 16.12.2003 11:59

Cytat:

Napisany przez karpio
A to moj pulpit
I prosba do /\/\cDrive: moglbys mi przeslac te glosniczki do winampa i powiedziec z ktora wersja ona dziala?? byl bym bardzo wdzieczny :) na email karpio@o2.pl

Wysłane. Sorrki że tak późno ale nie zauważyłem twojego posta.

andrzejj9 16.12.2003 11:34

Cytat:

Napisany przez karpio
To jest dolaczony styl do StyleXP a nazywa sie CoughDrop a kolorystyka to Berry

O, wlasnie sam go uzywam :)

Ale mam z nim jeden problem. Otoz to niby normalny temat Windowsa, wiec probowalem go uruchomic bez Style XP (najpierw wyciagnalem go z programu, a potem program odinstalowalem), nie udalo sie. Chcialem wiec go uzyc za pomoca samego WindowBlindsa. Rowniez bez powodzenia. Jest to w ogole mozliwe?

andrzejj9 16.12.2003 11:33

Cytat:

Napisany przez Zelea
zbieznosc ta (nie wiem moze i jakies pokrewiensto... :) ) w kazdym razie ta zbieznosc dla mnie jest taka dosc mylaca bo na "-Sid-The-Rat=>" wszyscy mowia Sid... a Tu pokazal sie "Sid"... chociaz nie jest Tu od dzis... tylko juz ladnych kilka miesiecy...

wedlug mnie to zbieznosc ale jak jest sam nie wiem ;) moze nie pytajmy hehe :D

O ile dobrze pamietam, to tu kiedys calkiem spore zamieszanie na ten temat bylo ;) Zapewne przy okazji pierwszego postu "Sid-a" ;)

karpio 16.12.2003 11:04

To jest dolaczony styl do StyleXP a nazywa sie CoughDrop a kolorystyka to Berry

Ziele 16.12.2003 10:07

@karpio jaka jest nazwa tej skórki? Całkiem fajnie wygląda.

karpio 16.12.2003 09:46

TO moj :D

A to moj pulpit
I prosba do /\/\cDrive: moglbys mi przeslac te glosniczki do winampa i powiedziec z ktora wersja ona dziala?? byl bym bardzo wdzieczny :) na email karpio@o2.pl

shuma02 16.12.2003 03:01

u mnie jedyna widoczna jesien byla ta na pulpicie...

-Sid-The-Rat=> 15.12.2003 20:59

wysylasz temu sidowi pm z propozycja nowego nicka a on zmienia ci nicka - choc szybciej to przez gg zalatwic (ci co mnie o to prosili wiedza ze nie stawiam oporu i zawsze nick zostaje smieniony)

Posłany 15.12.2003 20:52

Hmm... Właśnie kiedyś zauważyłem(PS. rejestrowałem sie daaaawno).. jeśli to "oryginalnemu Sidowi przeszkadza to zmienie, zresztą i tak zmienię... Przepraszam za utrudnienia z tym związane... :'( :chytry:

Update: na tym forum się nicka nie da zmienić??

Zelea 15.12.2003 17:20

zbieznosc ta (nie wiem moze i jakies pokrewiensto... :) ) w kazdym razie ta zbieznosc dla mnie jest taka dosc mylaca bo na "-Sid-The-Rat=>" wszyscy mowia Sid... a Tu pokazal sie "Sid"... chociaz nie jest Tu od dzis... tylko juz ladnych kilka miesiecy...

wedlug mnie to zbieznosc ale jak jest sam nie wiem ;) moze nie pytajmy hehe :D

eloise 15.12.2003 16:56

Czy "Sid" i moderator "-Sid-The-Rat=>" są ze sobą spokrewnieni?

czy to tylko taka zbieżność nicków?

nimal 15.12.2003 14:45

THX Sid :)

Posłany 15.12.2003 14:14

W załączniku Theme...

nimal 14.12.2003 22:02

@ Sid - jakbys mogl wyciagnac plik theme (czy tez msstyle) to bym go poprosil, bo calego stylexp to nie chce instalowac :)
@ kraluk - tez poprosze o ta tapetke z "kielkami" - adresik masz w podpisie pod moim nickiem :)

Posłany 14.12.2003 15:29

QCD Player: różne skórki, różne kształty... ta to paczka skór MMD3 (MMD3 orange winshade)...
W Delphi...tak... Lubię... ;]
A theme to w styleXP v1.0 w stylach jest jednym ze standardowych (Blade) i tapetka "szkrin" z gothica 2 ;] Ale jak chcesz to oczywiscie....
Co do techno: tak, słucham tylko techno ale mam tego moze 10-20mp3 ;( ;]

Piterniel 14.12.2003 14:58

Oto tapeta z Albą :)

ftp://ftp.republika.pl/tap.JPG (nie wiem czy działa)

http://www.piterniel.republika.pl/tap.JPG

kraluk 14.12.2003 14:56

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
@kraluk:tapetka please.
pawel.kasprzak@neostrada.pl

Poszła!
Pozdro;)

Kasprzak 14.12.2003 14:47

@kraluk:tapetka please.
pawel.kasprzak@neostrada.pl

kraluk 14.12.2003 14:47

Cytat:

Napisany przez Piterniel
U mnie aktulizacja pulpitu. Trochę już minęło po formacie ;)

Wyślesz mi tapetkę??? Plizz... kraluk@o2.pl Z góry dzięki!
Pozdro;)

kraluk 14.12.2003 14:44

No mój pulpit też się zmienił.
Pozdro;)

Piterniel 14.12.2003 13:29

U mnie aktulizacja pulpitu. Trochę już minęło po formacie ;)

Zelea 14.12.2003 12:56

:D no lubie porzadek nie powiem ze nie ;)

a czy ja wiem czy potrzebna mi tapetka jakas w koncu przecierz nie siedze przed komputerem i nie wpatruje sie w monitor patrzac sie na wlasny pulpit... :jezyk: :D hehe

lubie schludnie...

nimal 14.12.2003 12:49

@ Zelea - masz animowana tapetke ktorej prgs do przechwytywania nie moze zapisac czy po prostu lubisz "przestrzen" i porzadek? :)

Zelea 14.12.2003 04:23

i ja dolacze swoj pulpit aczkolwiek nice za duzo na nim mozna zobaczyc ;) :D hehe ^_^

Ziele 14.12.2003 01:09

Cytat:

Napisany przez Sid
I tym mnie "zmusiliście" do posprzątania pulpitu... ;]

(tylko zapomnialem folderu "to_co_było_na_pulpicie_jeszcze_13_grudnia" przeniesc na wlasciwe miejsce... na tym "szkrinie")

Widze że programujesz w Delphi ;)

ps. pozdrawiam wszystkich delphi maniaków :spoko:

wiele 13.12.2003 22:25

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
QCD Player -> jest na pulpicie nazwa i na playerku tez.Fajna sprawa...
Widze ze sluchasz techniawki/trance. Sluchasz tak przy okazji czy tylko to? Jezeli chodzi o mnie to tylko i szukam jakichs nowych remix`ow, kawalkow. Bo wszystko prawie mam.

Nie, akurat nie trawię czegoś takiego, zdecydowanie wolę gitary ( w tej chwili u mnie leci Placebo, jak kojarzysz co to jest) . Troszeczkę jestem za wiekowy na techno-transy i nie nadążam za czymś takim. :)
Pozdro

Kasprzak 13.12.2003 22:09

QCD Player -> jest na pulpicie nazwa i na playerku tez.Fajna sprawa...
Widze ze sluchasz techniawki/trance. Sluchasz tak przy okazji czy tylko to? Jezeli chodzi o mnie to tylko i szukam jakichs nowych remix`ow, kawalkow. Bo wszystko prawie mam.

nimal 13.12.2003 21:39

@ Sid - bardzo mi sie podoba temacik pulpitu (zamiast domyslnej luny) - moglbys zamiescic lub wyslac mi na maila tego theme czy tez msstyle?
playerek tez faktycznie cool wyglada :)

wiele 13.12.2003 21:26

Cytat:

Napisany przez Sid

(tylko zapomnialem folderu "to_co_było_na_pulpicie_jeszcze_13_grudnia" przeniesc na wlasciwe miejsce... na tym "szkrinie")

Co to za pasek, u góry twojego szkrina? Jakiś player?

Posłany 13.12.2003 14:18

kraluk 13.12.2003 00:56

Cytat:

Napisany przez jasut

Fajnu adresik! Dzięki!
Pozdro;)

kraluk 13.12.2003 00:53

Cytat:

Napisany przez wiele
mówisz i masz

Fajne... :P
Pozdro;)

wiele 12.12.2003 19:43

Cytat:

Napisany przez cana
no to zapodaj linka

mówisz i masz

andrzejj9 12.12.2003 00:24

Ok, na dzisiaj niestety wystarczy, bo musze sie rozlaczyc. Ale bedziemy to kontynuowali. Poza tym dociagne sobie od Ciebie ten programik, to moze bede mogl ograniczyc innych, ktorzy sie co chwile po cos dopychaja i blokuja lacze :)

andrzejj9 11.12.2003 23:54

Cytat:

Napisany przez Ziele
Zainstaluj sobie net limitera. Super program który spowalnia uplad/download dowolnego programu. Mi sie przydaje w dc bo aż za bardzo odemnie ściągają ;)

O, koncepcja mi sie podoba :) Moglbys podrzucic jakis link (albo udostepnic mi to przez DC ;) ). Zwlaszcza, ze teraz praktycznie co chwila zamykam jakies polaczenie w DC, bo chce, zeby sie te tapety szybciej sciagaly.

Ziele 11.12.2003 23:36

Zainstaluj sobie net limitera. Super program który spowalnia uplad/download dowolnego programu. Mi sie przydaje w dc bo aż za bardzo odemnie ściągają ;)

andrzejj9 11.12.2003 23:27

Ok, jednak wina byla po mojej stronie. Wlaczone mialem Emule. Ja praktycznie nic nie sciagalem, ale ode mnie, jak zobaczylem, szlo calkiem sporo (ciekawe czego, bo sciagnalem tym programem w sumie moze z 10 mp trojek). Wylaczylem program i od razu sciaganie przyspieszylo :)

Ziele 11.12.2003 23:21

Ja mam 2Mbit/s wiec tez powinno być spoko. Odemnie ściągają po 40KB/s albo i wiecej. Narazie jest 13%. Moze jutro bedzie lepiej ;)

andrzejj9 11.12.2003 23:16

Cytat:

Napisany przez Ziele
Zaczołem ściągać ale marnie idzie... 4KB/s. Zajmie to troche czasu. Masz sdi?

W tym momencie mam Neostrade, wiec to nie powinno byc ograniczenie z mojej strony. No ale nic, niech sie na razie tak sciaga, zaraz chyba i tak bede sie musial rozlaczyc. Moze jutro bedzie lepiej (juz ode mnie ciagneli 10 - 15KB/s wiec te 4 to naprawde bardzo kiepsko).

Ziele 11.12.2003 22:50

Zaczołem ściągać ale marnie idzie... 4KB/s. Zajmie to troche czasu. Masz sdi?

andrzejj9 11.12.2003 19:43

Ok jestem na hubie. Moj nick, jak tutaj: andrzejj9. Spakowalem na razie katalog Windows Customize i Nowe Obrazki (nieposegregowane, ale sa calkiem niezle). Zrobilem dwa archiwa i wrzucilem do katalogu: CDRinfo (jest na dysku G: Grafika).

Jesli ktos chetny, to mozna sciagac. Nie recze, czy zostawie komputer na noc, ale na razie troche pochodzi.

andrzejj9 11.12.2003 13:36

Cytat:

Napisany przez Ziele
ten chyba bedzie dobry
arena-pl.no-ip.com:411
wymagane 2GB

Sciaganie moze zrobimy jutro bo zaraz musze wyłączyć komputer...chodzi juz 13h od rana ;) Co do excela to da sie to zrobić. Kopiuj> zaznacz pole (tyle samo okienek)>wklej specjalne...>i zaznacz transpozycja>ok

Dzieki serdeczne, zaraz sprawdze, czy to dziala, a jesli tak, to zaoszczedziles mi sporo pracy :)

A co do huba, to sprawdze go wieczorem, dam znac, jesli bede mogl zostawic komputer wlaczony na noc. Powinno sie to sciagnac w kilka godzin.

jasut 11.12.2003 07:56

www.wallpapers.cz

zorg 11.12.2003 00:46

jak zabawa

to zabawa ten jest zimowy-raczej lodowy

Ziele 10.12.2003 23:54

ten chyba bedzie dobry
arena-pl.no-ip.com:411
wymagane 2GB

Sciaganie moze zrobimy jutro bo zaraz musze wyłączyć komputer...chodzi juz 13h od rana ;) Co do excela to da sie to zrobić. Kopiuj> zaznacz pole (tyle samo okienek)>wklej specjalne...>i zaznacz transpozycja>ok

andrzejj9 10.12.2003 23:09

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
andrzej - jesli posiadasz jakies tapety w miare jednokolorowe, z geometrycznymi, japonskopodobnymi symbolami to ja chetnie bym sie skusil

jesli masz jakas ktora ci sie specjalnie podoba - tylko bez roslin, kwoatkow, zwierzatek i panoram - tylko symbole sie nie nudza - to ja bardzo chetnie na sidtherat@cdrinfo.pl - konto bez ograniczen - do 4-5mb moge wystawic na www do sciagniecia - wiecej nie mam bo zapchalem

Hmmm, cos takiego mialem na pewno, ale juz na twardzielu nie trzymam. Dzisiaj juz nie, bo zmeczony jestem straszliwie, ale jutro, albo pojutrze (najpozniej w weekend, ale postaram sie wczesniej), przejze plytki z tapetami i zobacze, czy cos takiego znajde.

***ziele

Ok, selekcje sobie daruje. Co najwyzej wyrzuce z katalogu Garfielda, ktory sam w sobie zajmuje chyba z 400MB (chyba, ze ktos jest zainteresowany - do roku 2002 wlacznie mam wszystkie lata), a reszte zostawie. Natomiast jesli chodzi o pakowanie do jednego pliku to mam pewne watpliwosci. Po pierwsze trzeba bedzie wtedy sciagnac jakies 300MB i przed sciagnieciem calosci raczej nic sie z tym nie zrobi, a po drugie male pliki, przynajmniej u mnie, sciagaja sie o wiele szybciej niz duze. No, ale zrobie, jak bedziesz chcial. Co najwyzej zrobie kilka archiwow z w miare tematycznie posegregowanymi tapetkami.

Aha, i podaj mi jeszcze jakis adres huba, na ktorym ewentualnie moglibysmy sie spotkac. Tylko, zeby nie wymagali duzego sharingu. 5GB ta w moim przypadku maximum (raczej niewiele rzeczy trzymam zwykle na twardzielu).

Jeszcze takie pytanie, kompletnie nie na temat, ale nie chce mi sie zakladac nowego topicu.

Czy istnieje w Excelu mozliwosc przeniesienia kolumn do wierszy i odwrotnie. Tzn chodzi mi o to, zeby dane napisane obok siebie w kolejnych kolumnach przeniesc do wierszy, czyli jakby zamienic osie w ukladzie rownan. Musze zrobic regresje i korelacje, a niestety nie mozna tam po prostu zaznaczyc, ze dane sa wpisane odwrotnie.
Mozliwosc takiej zamiany bardzo by mi pomogla, bo inaczej bede musial wszystkie dane (nie ma ich znowu tak duzo, ale troche roboty na pewno bedzie) wpisywac jeszcze raz (albo kopiowac pojedynczo, ale juz latwiej bedzie je jeszcze raz wpisac).

Ziele 10.12.2003 22:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak teraz sprawdzilem to w sumie kilkaset mega (a to i tak wedlug mnie te najlepsze, ktore trzymam na twardzielu). Wezme je jeszcze jakos przeselekcjonuje, ale to i tak ze 100 - 200MB bedzie.

Nie rób selekcji, wszystkie sobie przeglądne. Tylko przydało by się spakowac do jednego pliku tak żeby było łatwiej przesłać. Jak masz dzisiaj czas to można by już zacząć. Zresztą każdy wieczór moze być...

-Sid-The-Rat=> 10.12.2003 22:48

andrzej - jesli posiadasz jakies tapety w miare jednokolorowe, z geometrycznymi, japonskopodobnymi symbolami to ja chetnie bym sie skusil

jesli masz jakas ktora ci sie specjalnie podoba - tylko bez roslin, kwoatkow, zwierzatek i panoram - tylko symbole sie nie nudza - to ja bardzo chetnie na sidtherat@cdrinfo.pl - konto bez ograniczen - do 4-5mb moge wystawic na www do sciagniecia - wiecej nie mam bo zapchalem

andrzejj9 10.12.2003 22:41

Cytat:

Napisany przez Ziele
Ile w sumie zajmują twoje tapetki? Mozemy i przez dc przesłać, mam active wiec nie bedzie problemu.

Tak teraz sprawdzilem to w sumie kilkaset mega (a to i tak wedlug mnie te najlepsze, ktore trzymam na twardzielu). Wezme je jeszcze jakos przeselekcjonuje, ale to i tak ze 100 - 200MB bedzie.

misz_masz 10.12.2003 18:16

Cytat:

Napisany przez kraluk
No właśnie, jaki to player??? Winamp z jakąś skórką czy co???
Pozdro;)

Tak winamp 5.
A skórka jest tu:
http://www.winamp.com/skins/detail.jhtml;$sessionid$G2ISO0QM2ELRM5YAAAARC0I?co mponentId=124070

kraluk 10.12.2003 17:38

Cytat:

Napisany przez nimal
kraluk jak sie przypatrzysz pulpitowi to znajdziesz odpowiedz - jest tam ikona tego programu i nawet od biedy da sie odczytac nazwe pod ikona :D

Jaaaa, ale gafa :D
Pozdro;)

surff 10.12.2003 17:37

Cytat:

Napisany przez kraluk
Pozdro;)

winamp3 jak domniemywam

nimal 10.12.2003 17:37

kraluk jak sie przypatrzysz pulpitowi to znajdziesz odpowiedz - jest tam ikona tego programu i nawet od biedy da sie odczytac nazwe pod ikona :D

Patrix 10.12.2003 17:25

Linux good ;)
Moze sie wkoncu calkowicie przestawie hehe

kraluk 10.12.2003 16:54

Cytat:

Napisany przez misz_masz
Nie będę polemizował na ów temat...

Pozdro;)

misz_masz 10.12.2003 16:32

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
kontrast tego playera o ksztalcie banana z kantami calej reszty jest wybitny

Nie będę polemizował na ów temat...

-Sid-The-Rat=> 10.12.2003 15:29

kontrast tego playera o ksztalcie banana z kantami calej reszty jest wybitny

paja 10.12.2003 15:01

-misz masz masz styl i gust ;)
też taką miałem i do tej pory przerabiam tak by tam gdzie ikonki było pusto (jednokolorowo)

misz_masz 10.12.2003 11:44

A u mnie bez wodotrysków. Wszystko na swoim miejscu... ład i porządek.

Ziele 09.12.2003 23:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tlena nie uzywam, ale moglbym to w sumie udostepnic przez np DC (w sumie to chyba nawet tak robie) :-)

Ale jesli ktos chcialby sciagnac, to musielibyscie mi dac znac, kiedy, bo u mnie komputer nie jest non stop wlaczony.

Ile w sumie zajmują twoje tapetki? Mozemy i przez dc przesłać, mam active wiec nie bedzie problemu.

cana 09.12.2003 20:56

Cytat:

Napisany przez wiele
Niestety nie miałem przyjemności
:'(

no to zapodaj linka

andrzejj9 09.12.2003 20:55

Cytat:

Napisany przez Ziele
Masz moze tlena? To poszło by bezpośrednio połaczeniem p2p. Albo na maila po troszku...Miniaturki też chętnie zobacze.

Tlena nie uzywam, ale moglbym to w sumie udostepnic przez np DC (w sumie to chyba nawet tak robie) :-)

Ale jesli ktos chcialby sciagnac, to musielibyscie mi dac znac, kiedy, bo u mnie komputer nie jest non stop wlaczony.

Ziele 09.12.2003 20:50

Masz moze tlena? To poszło by bezpośrednio połaczeniem p2p. Albo na maila po troszku...Miniaturki też chętnie zobacze.

andrzejj9 09.12.2003 20:37

Cytat:

Napisany przez Ziele
Dzięki za uznanie. Dość dużo czasu zajeło mi znalezienie takich tapetek ;)

A ja akurat wszystkie z nich, albo mialem (tudziez mam), albo po prostu widzialem. Ale nie da sie ukryc, ze na roznych stronach z tepatami spedzilem naprawde dlugie godziny. W kazdym razie mam tego naprawde duzo, chociaz dosc czesto dokonuje rygorystycznej selekcji i na twardzielu zostawiam tylko, moim zdaniem, najlepsze. W kazdym razie i tak troche tego jest. Jakos bym sie tym podzielil, ale nie bardzo wiem, jak. Strony nie bede robil, bo nie mam nawet czasu uaktualnic swojej ze zdjeciami, a mam juz je nawet poskanowane. Moze po prostu umieszcze na forum jakies miniaturki.

Ziele 09.12.2003 20:29

Cytat:

Napisany przez czero
Tapetki swietne, szczegolnie te z widokami planet, kosmosu.
Widze ze takie preferujesz bo sa tam w wiekszosci :).

Dzięki za uznanie. Dość dużo czasu zajeło mi znalezienie takich tapetek ;)

wiele 09.12.2003 20:28

Cytat:

Napisany przez cana
@Wiele,dobra,dobra co to za pani? :)

Niestety nie miałem przyjemności
:'(

rcobex 09.12.2003 20:28

Ziele, ładne masz te tapety. Gdzies ty je znalazł ? Tyle łażenia po sieci i wszędzie podobne......:(

cana 09.12.2003 20:21

@Wiele,dobra,dobra co to za pani? :)

eloise 09.12.2003 19:47

Cytat:

Napisany przez Ziele

fajne te tapety

rcobex 09.12.2003 16:20

Ja za bardzo nie lubie bałaganu na ekranie bo nie wiem gdzie co mam i potem długo szukam.

czero 09.12.2003 14:59

Cytat:

Napisany przez Ziele
>>> Zestaw moich tepetek <<<

do pobrania tu (pobędą pare dni na koncie)

Tapetki swietne, szczegolnie te z widokami planet, kosmosu.
Widze ze takie preferujesz bo sa tam w wiekszosci :).

nimal 09.12.2003 07:58

czepiacie sie - zamiast narzekac na "wygiecie" trzeba by je bylo rozmasowac ;p

andrzejj9 08.12.2003 23:43

Cytat:

Napisany przez SEBAw
Ale jej tyłek wygięło. Brzydko to wygląda...

Zgadzam sie. Mialem kiedys ten obrazek (chociaz nie na tapecie), ale mimo, ze sama dziewczyna mi sie podoba, to ujecie zdecydowanie nie.

Kasprzak 08.12.2003 21:46

sorka
panowie naprawde.
Przepraszam!
Nie zauwazylem!
Dzieki juz zasysam!

Y@nkee_PL 08.12.2003 21:28

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
@Ziele:ja nie widze duzych rozmiarow tylko same miniaturki.Zrobilem wlasciwosci obrazka i np.
http://62.233.151.50/~bartek/tapety/06.jpg to jest miniaturka. NIe wiem jak dostac "normalne"rozmiary

a panienka ładnie wysportowana...to widac.

czytaj uwaznie cale wypowiedzi
.
.
.
slowo 'TU' w jego poscie ;p
(plik .rar, jak dobrze pamietam to ma 23MB) :)

Ziele 08.12.2003 21:26

Cytat:

Napisany przez Ziele
>>> Zestaw moich tepetek <<<

do pobrania tu (pobędą pare dni na koncie)

@Kasprzak kliknij na "tu" a przekonasz się że dałem linka ;) Tamto to miniaturki na osobnej stronie bo tu na forum nie można było tyle zamieścić.

SEBAW 08.12.2003 21:11

Cytat:

Napisany przez misz_masz
fiiiuuuuu.......ale szpagat :-)

Ale jej tyłek wygięło. Brzydko to wygląda...

surff 08.12.2003 21:06

Oto mój pulpicik:)

Kasprzak 08.12.2003 21:04

@Ziele:ja nie widze duzych rozmiarow tylko same miniaturki.Zrobilem wlasciwosci obrazka i np.
http://62.233.151.50/~bartek/tapety/06.jpg to jest miniaturka. NIe wiem jak dostac "normalne"rozmiary

a panienka ładnie wysportowana...to widac.

czero 08.12.2003 20:38

Widac ze pani dobrze wysportowana :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:58.