![]() |
Mówisz o moich tapetkach?
|
80/90 kilooooooooo na s! wow to nimozliwe....
:] |
juz leci hehe.. wypasss....
pzdr |
Cytat:
THX! Pozdro;) |
troszke wolno 28,5 ale idzie ---dzieki !!
ps. nie wiedzialem ze mikrosoft ma takie strony ps2 niezle tapety-dzieki |
|
a propos glosniczkow
pod adresikiem http://www.geocities.com/thexagon/index.html jest nowa wersja - ladniej wyglada ;) |
/\/\cDrive - THX za glosniczki - teraz dzwiek mnie wgniata w podloge :D
woitas - pozwolilem sobie przeslac Ci dodatkowe naglosnienie ;) |
/\/\cDrive, jeslibys mogl, to podrzuc mi tez.
mail w podpisie. |
Cytat:
Pozdro;) |
[QUOTE=CIAPEK]>szwedzki< :) ... wkręcająca tapetka i wogóle pulpicik z Winampem, dobre, dobre :spoko: ;), pozdro
P.S. Ale Wam się spodobał mój temat :D no tak tapetka zreszta mojej produkcji.. za niedługo na www.szwed.bomba.pl ona i kilka innych i innych rzeczy :] dzieki.. a temat z pulpitami jeszcze bardziej wkręcający heheh :piwo: pzdr |
Już powinniście dostać.
|
|
>szwedzki< :) ... wkręcająca tapetka i wogóle pulpicik z Winampem, dobre, dobre :spoko: ;), pozdro
P.S. Ale Wam się spodobał mój temat :D McDrive to ja też poprosze głośniczki, kiedyś takie miałem, ale pogubiłem :( (mail w podpisie) thx ;) |
I dla mnie, te głośniczki, jeśli jeszcze można -----> wiele@tlen.pl
|
wlasnie - te fajowe glosniczki :) moglbym tez poprosic :) adresik ponizej :)
|
Cytat:
|
McDrive czy moglbys wyslac jeszcze raz bo mi nic nie doszlo... pliska :) zalezy mi na tych glosnikach
|
Ilość załączników: 1
oups... moze teraz.. bo jak nie to juz nie wiem..
|
;] tez sie przyłącze...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale mam z nim jeden problem. Otoz to niby normalny temat Windowsa, wiec probowalem go uruchomic bez Style XP (najpierw wyciagnalem go z programu, a potem program odinstalowalem), nie udalo sie. Chcialem wiec go uzyc za pomoca samego WindowBlindsa. Rowniez bez powodzenia. Jest to w ogole mozliwe? |
Cytat:
|
To jest dolaczony styl do StyleXP a nazywa sie CoughDrop a kolorystyka to Berry
|
@karpio jaka jest nazwa tej skórki? Całkiem fajnie wygląda.
|
TO moj :D
A to moj pulpit
I prosba do /\/\cDrive: moglbys mi przeslac te glosniczki do winampa i powiedziec z ktora wersja ona dziala?? byl bym bardzo wdzieczny :) na email karpio@o2.pl |
u mnie jedyna widoczna jesien byla ta na pulpicie...
|
wysylasz temu sidowi pm z propozycja nowego nicka a on zmienia ci nicka - choc szybciej to przez gg zalatwic (ci co mnie o to prosili wiedza ze nie stawiam oporu i zawsze nick zostaje smieniony)
|
Hmm... Właśnie kiedyś zauważyłem(PS. rejestrowałem sie daaaawno).. jeśli to "oryginalnemu Sidowi przeszkadza to zmienie, zresztą i tak zmienię... Przepraszam za utrudnienia z tym związane... :'( :chytry:
Update: na tym forum się nicka nie da zmienić?? |
zbieznosc ta (nie wiem moze i jakies pokrewiensto... :) ) w kazdym razie ta zbieznosc dla mnie jest taka dosc mylaca bo na "-Sid-The-Rat=>" wszyscy mowia Sid... a Tu pokazal sie "Sid"... chociaz nie jest Tu od dzis... tylko juz ladnych kilka miesiecy...
wedlug mnie to zbieznosc ale jak jest sam nie wiem ;) moze nie pytajmy hehe :D |
Czy "Sid" i moderator "-Sid-The-Rat=>" są ze sobą spokrewnieni?
czy to tylko taka zbieżność nicków? |
THX Sid :)
|
W załączniku Theme...
|
@ Sid - jakbys mogl wyciagnac plik theme (czy tez msstyle) to bym go poprosil, bo calego stylexp to nie chce instalowac :)
@ kraluk - tez poprosze o ta tapetke z "kielkami" - adresik masz w podpisie pod moim nickiem :) |
QCD Player: różne skórki, różne kształty... ta to paczka skór MMD3 (MMD3 orange winshade)...
W Delphi...tak... Lubię... ;] A theme to w styleXP v1.0 w stylach jest jednym ze standardowych (Blade) i tapetka "szkrin" z gothica 2 ;] Ale jak chcesz to oczywiscie.... Co do techno: tak, słucham tylko techno ale mam tego moze 10-20mp3 ;( ;] |
Oto tapeta z Albą :)
ftp://ftp.republika.pl/tap.JPG (nie wiem czy działa) http://www.piterniel.republika.pl/tap.JPG |
Cytat:
Pozdro;) |
@kraluk:tapetka please.
pawel.kasprzak@neostrada.pl |
Cytat:
Pozdro;) |
No mój pulpit też się zmienił.
Pozdro;) |
U mnie aktulizacja pulpitu. Trochę już minęło po formacie ;)
|
:D no lubie porzadek nie powiem ze nie ;)
a czy ja wiem czy potrzebna mi tapetka jakas w koncu przecierz nie siedze przed komputerem i nie wpatruje sie w monitor patrzac sie na wlasny pulpit... :jezyk: :D hehe lubie schludnie... |
@ Zelea - masz animowana tapetke ktorej prgs do przechwytywania nie moze zapisac czy po prostu lubisz "przestrzen" i porzadek? :)
|
i ja dolacze swoj pulpit aczkolwiek nice za duzo na nim mozna zobaczyc ;) :D hehe ^_^
|
Cytat:
Widze że programujesz w Delphi ;) ps. pozdrawiam wszystkich delphi maniaków :spoko: |
Cytat:
Nie, akurat nie trawię czegoś takiego, zdecydowanie wolę gitary ( w tej chwili u mnie leci Placebo, jak kojarzysz co to jest) . Troszeczkę jestem za wiekowy na techno-transy i nie nadążam za czymś takim. :) Pozdro |
QCD Player -> jest na pulpicie nazwa i na playerku tez.Fajna sprawa...
Widze ze sluchasz techniawki/trance. Sluchasz tak przy okazji czy tylko to? Jezeli chodzi o mnie to tylko i szukam jakichs nowych remix`ow, kawalkow. Bo wszystko prawie mam. |
@ Sid - bardzo mi sie podoba temacik pulpitu (zamiast domyslnej luny) - moglbys zamiescic lub wyslac mi na maila tego theme czy tez msstyle?
playerek tez faktycznie cool wyglada :) |
Cytat:
|
I tym mnie "zmusiliście" do posprzątania pulpitu... ;]
(tylko zapomnialem folderu "to_co_było_na_pulpicie_jeszcze_13_grudnia" przeniesc na wlasciwe miejsce... na tym "szkrinie") |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
|
Ok, na dzisiaj niestety wystarczy, bo musze sie rozlaczyc. Ale bedziemy to kontynuowali. Poza tym dociagne sobie od Ciebie ten programik, to moze bede mogl ograniczyc innych, ktorzy sie co chwile po cos dopychaja i blokuja lacze :)
|
Cytat:
|
Zainstaluj sobie net limitera. Super program który spowalnia uplad/download dowolnego programu. Mi sie przydaje w dc bo aż za bardzo odemnie ściągają ;)
|
Ok, jednak wina byla po mojej stronie. Wlaczone mialem Emule. Ja praktycznie nic nie sciagalem, ale ode mnie, jak zobaczylem, szlo calkiem sporo (ciekawe czego, bo sciagnalem tym programem w sumie moze z 10 mp trojek). Wylaczylem program i od razu sciaganie przyspieszylo :)
|
Ja mam 2Mbit/s wiec tez powinno być spoko. Odemnie ściągają po 40KB/s albo i wiecej. Narazie jest 13%. Moze jutro bedzie lepiej ;)
|
Cytat:
|
Zaczołem ściągać ale marnie idzie... 4KB/s. Zajmie to troche czasu. Masz sdi?
|
Ok jestem na hubie. Moj nick, jak tutaj: andrzejj9. Spakowalem na razie katalog Windows Customize i Nowe Obrazki (nieposegregowane, ale sa calkiem niezle). Zrobilem dwa archiwa i wrzucilem do katalogu: CDRinfo (jest na dysku G: Grafika).
Jesli ktos chetny, to mozna sciagac. Nie recze, czy zostawie komputer na noc, ale na razie troche pochodzi. |
Cytat:
A co do huba, to sprawdze go wieczorem, dam znac, jesli bede mogl zostawic komputer wlaczony na noc. Powinno sie to sciagnac w kilka godzin. |
|
jak zabawa
to zabawa ten jest zimowy-raczej lodowy
|
ten chyba bedzie dobry
arena-pl.no-ip.com:411 wymagane 2GB Sciaganie moze zrobimy jutro bo zaraz musze wyłączyć komputer...chodzi juz 13h od rana ;) Co do excela to da sie to zrobić. Kopiuj> zaznacz pole (tyle samo okienek)>wklej specjalne...>i zaznacz transpozycja>ok |
Cytat:
***ziele Ok, selekcje sobie daruje. Co najwyzej wyrzuce z katalogu Garfielda, ktory sam w sobie zajmuje chyba z 400MB (chyba, ze ktos jest zainteresowany - do roku 2002 wlacznie mam wszystkie lata), a reszte zostawie. Natomiast jesli chodzi o pakowanie do jednego pliku to mam pewne watpliwosci. Po pierwsze trzeba bedzie wtedy sciagnac jakies 300MB i przed sciagnieciem calosci raczej nic sie z tym nie zrobi, a po drugie male pliki, przynajmniej u mnie, sciagaja sie o wiele szybciej niz duze. No, ale zrobie, jak bedziesz chcial. Co najwyzej zrobie kilka archiwow z w miare tematycznie posegregowanymi tapetkami. Aha, i podaj mi jeszcze jakis adres huba, na ktorym ewentualnie moglibysmy sie spotkac. Tylko, zeby nie wymagali duzego sharingu. 5GB ta w moim przypadku maximum (raczej niewiele rzeczy trzymam zwykle na twardzielu). *** Jeszcze takie pytanie, kompletnie nie na temat, ale nie chce mi sie zakladac nowego topicu. Czy istnieje w Excelu mozliwosc przeniesienia kolumn do wierszy i odwrotnie. Tzn chodzi mi o to, zeby dane napisane obok siebie w kolejnych kolumnach przeniesc do wierszy, czyli jakby zamienic osie w ukladzie rownan. Musze zrobic regresje i korelacje, a niestety nie mozna tam po prostu zaznaczyc, ze dane sa wpisane odwrotnie. Mozliwosc takiej zamiany bardzo by mi pomogla, bo inaczej bede musial wszystkie dane (nie ma ich znowu tak duzo, ale troche roboty na pewno bedzie) wpisywac jeszcze raz (albo kopiowac pojedynczo, ale juz latwiej bedzie je jeszcze raz wpisac). |
Cytat:
|
andrzej - jesli posiadasz jakies tapety w miare jednokolorowe, z geometrycznymi, japonskopodobnymi symbolami to ja chetnie bym sie skusil
jesli masz jakas ktora ci sie specjalnie podoba - tylko bez roslin, kwoatkow, zwierzatek i panoram - tylko symbole sie nie nudza - to ja bardzo chetnie na sidtherat@cdrinfo.pl - konto bez ograniczen - do 4-5mb moge wystawic na www do sciagniecia - wiecej nie mam bo zapchalem |
Cytat:
|
Cytat:
A skórka jest tu: http://www.winamp.com/skins/detail.jhtml;$sessionid$G2ISO0QM2ELRM5YAAAARC0I?co mponentId=124070 |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
|
kraluk jak sie przypatrzysz pulpitowi to znajdziesz odpowiedz - jest tam ikona tego programu i nawet od biedy da sie odczytac nazwe pod ikona :D
|
Linux good ;)
Moze sie wkoncu calkowicie przestawie hehe |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
Nie będę polemizował na ów temat... |
kontrast tego playera o ksztalcie banana z kantami calej reszty jest wybitny
|
-misz masz masz styl i gust ;)
też taką miałem i do tej pory przerabiam tak by tam gdzie ikonki było pusto (jednokolorowo) |
A u mnie bez wodotrysków. Wszystko na swoim miejscu... ład i porządek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jesli ktos chcialby sciagnac, to musielibyscie mi dac znac, kiedy, bo u mnie komputer nie jest non stop wlaczony. |
Masz moze tlena? To poszło by bezpośrednio połaczeniem p2p. Albo na maila po troszku...Miniaturki też chętnie zobacze.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:'( |
Ziele, ładne masz te tapety. Gdzies ty je znalazł ? Tyle łażenia po sieci i wszędzie podobne......:(
|
@Wiele,dobra,dobra co to za pani? :)
|
Cytat:
fajne te tapety |
Ja za bardzo nie lubie bałaganu na ekranie bo nie wiem gdzie co mam i potem długo szukam.
|
Cytat:
Widze ze takie preferujesz bo sa tam w wiekszosci :). |
czepiacie sie - zamiast narzekac na "wygiecie" trzeba by je bylo rozmasowac ;p
|
Cytat:
|
sorka
panowie naprawde. Przepraszam! Nie zauwazylem! Dzieki juz zasysam! |
Cytat:
. . . slowo 'TU' w jego poscie ;p (plik .rar, jak dobrze pamietam to ma 23MB) :) |
Cytat:
@Kasprzak kliknij na "tu" a przekonasz się że dałem linka ;) Tamto to miniaturki na osobnej stronie bo tu na forum nie można było tyle zamieścić. |
Cytat:
|
Oto mój pulpicik:)
|
@Ziele:ja nie widze duzych rozmiarow tylko same miniaturki.Zrobilem wlasciwosci obrazka i np.
http://62.233.151.50/~bartek/tapety/06.jpg to jest miniaturka. NIe wiem jak dostac "normalne"rozmiary a panienka ładnie wysportowana...to widac. |
Widac ze pani dobrze wysportowana :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:58. |